هشدار یمن؛ ساعات آینده فرودگاه بن‌گوریون و دیگر فرودگاه‌های اسرائیلی هدف قرار خواهد گرفت

يکشنبه 28 ارديبهشت 1404
19:20
هشدار یمن؛ ساعات آینده فرودگاه بن‌گوریون و دیگر فرودگاه‌های اسرائیلی هدف قرار خواهد گرفت یمن به رژیم صهیونیستی هشدار داد که در ساعات آینده فرودگاه بن‌گوریون و دیگر فرودگاه‌های این رژیم هدف حمله قرار خواهد گرفت.

العالم ـ یمن

بنابر این گزارش،‌ نصرالدین عامر، معاون رسانه‌ای انصارالله یمن در حساب کاربری خود در شبکه ایکس (توئیتر سابق) اعلام کرد: در ساعات آینده، نیروهای مسلح یمن فرودگاه اللد موسوم به بن گوریون و دیگر فرودگاه‌های اسرائیل را هدف خواهند گرفت.

وی افزود: این اقدام به دلیل تشدید جنگ علیه باریکه غزه و تجاوز به یمن است.

معاون رسانه‌ای انصارالله یمن خاطرنشان کرد: این هشدار به منزله سلب مسئولیت است. دیگر شرکت‌های هواپیمایی باقیمانده باید مقصد خود را تغییر دهند و افراد حاضر در فرودگاه، به ویژه خارجی‌ها، باید برای حفظ امنیت خود، فوراً فرودگاه را ترک کنند.

اعلام هشدار حمله انصارالله یمن به رژیم صهیونیستی در حالی امروز (یکشنبه) است که ارتش اشغالگر اعلام کرده در چارچوب عملیات «ارابه‌های گدعون»، عملیات زمینی در چندین منطقه در داخل باریکه غزه را آغاز کرده است.

بنابر این گزارش، برخی منابع فلسطینی نیز اعلام کردند که ارتش اشغالگر رسما آغاز گسترش عملیات نظامی زمینی در باریکه غزه را اعلام کرده است.

همزمان با حملات توپخانه ای شدید و حملات هوایی و تیراندازی در شمال شرق شهرک الفخاری در شرق خانیونس واقع در جنوب باریکه غزه، خودروهای زرهی ارتش اشغالگر نیز در حال پیشروی هستند.

درهمین زمینه خبرنگار شبکه خبری العالم در غزه گزارش داد: پیکرهای حدود 100 شهروند فلسطینی از صبح امروز (یکشنبه) تا ظهر وارد بیمارستان‌های غزه شده است. محمد البلبیسی خاطرنشان کرد: حملات هوایی و بمباران مستمر رژیم اسرائیل به نوار غزه در مناطق مختلف بسیار شدت یافته و محدود به شمال، مرکز شهر یا جنوب نیست.

بنابر این گزارش، اشغالگران صهیونیست در حال تشدید حملات خود به تمامی مناطق غزه هستند و از ساعات اولیه صبح تاکنون بیش از 100 فلسطینی به شهادت رسیده و پیکر آنها به بیمارستان‌های سراسر نوار غزه منتقل شده است.

گفتنی است که سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد چهارشنبه (22 اسفند ماه 1403) به دنبال نقض آتش بس غزه و اعمال مجدد محاصره اقتصادی و جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود کمک های انسانی به فلسطینیان این منطقه،‌ از اجرای دوباره ممنوعیت تردد کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی توسط این کشور در دریاهای سرخ، عرب و تنگه باب‌المندب خبر داد.

وی افزود: «این ممنوعیت تا باز شدن گذرگاه‌های نوار غزه و ورود مواد غذایی و دارویی به این باریکه [توسط رژیم صهیونیستی] ادامه خواهد داشت». این مقام نظامی یمن اعلام کرد: «هر کشتی اسرائیلی که بخواهد این ممنوعیت را زیر پا بگذارد، در منطقه عملیاتی اعلام شده هدف قرار خواهد گرفت».

نیروهای مسلح یمن همچنین اعلام کرده است که به ممنوعیت هوانوردی این رژیم در فرودگاه اللد ادامه می دهیم و عملیات نظامی علیه رژیم صهیونیستی تا توقف تجاوزگری علیه غزه و رفع محاصره آن ادامه می یابد.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان