افزایش تعداد شهدای فلسطینی در حملات "اسرائیل" به غزه طی ۲۴ ساعت گذشته

دوشنبه 29 ارديبهشت 1404
08:52
افزایش تعداد شهدای فلسطینی در حملات به گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین "وفا"، شمار شهدای فلسطینی بر اثر حملات هوایی بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به نوار غزه در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۴۸ نفر افزایش یافته است.

تنها در ساعات پایانی شب گذشته، پنج فلسطینی به شهادت رسیده و شماری دیگر زخمی شدند.

این گزارش می‌افزاید که در پی حمله ارتش صهیونیستی به خانه‌ای متعلق به خانواده "ابو الروس" در اطراف شهرک "حمد" در شمال غرب خان‌یونس، پنج نفر شهید و تعدادی زخمی شدند.

همچنین، منابع محلی و شاهدان عینی گزارش داده‌اند پهپادهای اسرائیلی گروهی از فلسطینیان را در حالی که مشغول حفر چاه آب در محله "الصفطاوی" واقع در شمال شهر غزه بودند، هدف قرار دادند.

به گفته محمود بصل، سخنگوی اداره دفاع مدنی در غزه، این حمله به شهادت رسیدن هشت نفر و زخمی شدن چندین نفر دیگر انجامید.

بصل همچنین هشدار داد که تشدید حملات اسرائیلی باعث شده توان پاسخ‌گویی دفاع مدنی به درخواست‌های کمک به شدت کاهش یابد.

او تأکید کرد که ۷۵ درصد خودروهای امدادی این نهاد به دلیل کمبود شدید سوخت از کار افتاده‌اند و بحران سوخت روز‌به‌روز بحرانی‌تر می‌شود.

وی هشدار داد که در صورت ادامه این شرایط، خدمات امدادی دفاع مدنی ممکن است ظرف ۷۲ ساعت آینده به طور کامل متوقف شود و نیروهای امداد قادر به انجام وظایف انسانی خود نخواهند بود.

از سوی دیگر، ارتش اسرائیلی شامگاه یکشنبه آغاز مرحله جدیدی از یورش زمینی در مناطق مختلف نوار غزه را اعلام کرد که گامی تازه در مسیر جنگی ویرانگر است که بیش از ۱۹ ماه است ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای