رژیم صهیونیستی وادار به موافقت با ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شد

دوشنبه 29 ارديبهشت 1404
11:35
رژیم صهیونیستی وادار به موافقت با ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شد سرکردگان رژیم صهیونیستی، روز دوشنبه اعلام کردند که "اسرائیل"، از کانال‌های موجود برای ازسرگیری ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه استفاده خواهد کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

رژیم اشغالگر دیروز (یکشنبه)، پس از تعلیق دو ماه و نیمه و دست نیافتن به اهداف خود در برابر مقاومت مردم غزه، ناچار به موافقت با ازسرگیری ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه از طریق گذرگاه‌های کرم ابو سالم و نیتسانا شد.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده که فشارهای بین‌المللی نیز برای مقابله با وخامت اوضاع انسانی در غزه شدت گرفته است، و هم‌زمان آمادگی‌ها برای آغاز به کار سازوکار توزیع جدید کمک های انسانی تحت نظارت "نهاد بشردوستانه غزه" "GHF" ادامه دارد.

بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، "کانال‌های ورودی فعلی کمکها" بر شبکه‌ای پیچیده از هماهنگی میان بازیگران بین‌المللی و محلی متکی هستند، و دفتر نخست‌وزیری این رژیم، به زعم فرار از سنگینی و جبران رسوایی شکست در برابر مقاومت مردمی که ماهها در محاصره جنگ و آوارگی و گرسنگی قرار داشته اند، این روند را با شرط انجام سه مرحله ای اعلام داشته!!!، که شامل...

بازرسی امنیتی: این مرحله در تأسیسات ویژه "اسرائیل" نزدیک مرز نوار غزه انجام می‌شود و از فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند اسکنرهای سه‌بعدی و سامانه‌های کشف تونل استفاده می‌شود.

انتقال از طریق مناطق حائل: محموله‌ها از این مناطق تحت کنترل ارتش "اسرائیل" و با تدابیر شدید امنیتی و در برخی موارد با نظارت ناظران بین‌المللی از صلیب سرخ به نقاط تحویل در داخل غزه منتقل می‌شوند.

تحویل نهایی: کمک‌ها به آژانس‌های سازمان ملل و سازمان‌های محلی تحویل داده می‌شوند.

این سازوکار با چالش‌هایی مواجه است؛ از جمله تخریب ۷۰ درصد از شبکه راه‌های داخلی غزه که باعث افزایش ۳۰۰ درصدی هزینه‌های حمل‌ونقل شده، و همچنین ادعای اسرائیل مبنی بر اینکه ۳۰ درصد از مواد غذایی از طریق تونل‌ها به دست گروه‌های مسلح می‌رسد.

طبق اعلام "نهاد بشردوستانه غزه" قرار است، "سازوکار جدید" طی هفته‌های آینده جایگزین کانال‌های فعلی شود که شامل ۱۵ مرکز توزیع ایمن و مجهز به فناوری هوش مصنوعی خواهد بود .

بر اساس تصمیم کابینه به اصطلاح امنیتی اسرائیل "کابینت"، توزیع کمک‌های بشردوستانه به‌صورت فوری ازسر گرفته می‌شود و نیازی به رأی‌گیری درباره آن نیست.

منابع سازمان ملل متحد اعلام کرده‌اند که این ازسرگیری ممکن است نرخ سوء‌تغذیه حاد در غزه را از ۴۰ درصد به ۲۵ درصد در طول شش هفته کاهش دهد.
بنابر این گزارش، دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیرز (یکشنبه) اعلام کرد که این رژیم برای جلوگیری از قحطی، اجازه ورود مقدار محدودی کمک‌های بشردوستانه به غزه را می‌دهد.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم