سران غرب رژیم صهیونیستی را تهدید کردند+فیلم

سه شنبه 30 ارديبهشت 1404 - 14:26

رهبران فرانسه، بریتانیا و کانادا با صدور بیانیه‌ای مشترک از رژیم صهیونیستی خواستند تا تجاوز خود به نوار غزه را متوقف کند و تهدید به اقدامات تنبیهی کردند. این بیانیه با استقبال گسترده تشکیلات خودگردان فلسطین و حماس و مخالفت شدید بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی رو به رو شد. همزمان محافل بین المللی درباره وخامت فاجعه انسانی در غزه به دلیل محاصره و گرسنگی هشدار داده اند.

العالم - فلسطین اشغالی

در یک تحول دیپلماتیک جدید، رهبران فرانسه، انگلیس و کانادا با صدور بیانیه‌ای مشترک از تل‌آویو خواستند تا نسل‌کشی علیه نوار غزه را متوقف کند و تهدید کردند که در صورت ادامه بمباران و جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه، اقدامات مشخص، از جمله تحریم‌های جامع را در دستور کار قرار خواهند داد. آنها همچنین بر تعهد خود برای مقابله با گسترش شهرک‌های غیرقانونی رژیم صهیونیستی تأکید کردند.

تشکیلات خودگردان فلسطین و حماس از صدور این بیانیه استقبال کردند؛ تشکیلات خودگردان این بیانیه را شجاعانه و مطابق با قطعنامه‌های مشروعیت بین‌المللی دانست و تأکید کرد که این بیانیه نشان‌دهنده موضع بین‌المللی در حمایت از راه‌حل دو کشور، پایان دادن به تجاوز، خروج نظامیان صهیونیستی، ورود کمک‌های بشردوستانه و جلوگیری از گوچ اجباری فلسطینیان است.

حسین الشیخ، دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین، با تمجید از این بیانیه، از این سه کشور خواست تا برای دستیابی به یک راه حل عادلانه و جامع، کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

جنبش حماس نیز این بیانیه را واکنشی اصولی به سیاست گرسنگی و نسل‌کشی تل‌آویو دانست و خواستار تبدیل این موضع به گام‌های عملی برای توقف تجاوز و محاکمه سران رژیم صهیونیستی به عنوان جنایتکاران جنگی شد.

در مقابل، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با انتقاد از این بیانیه، آن را "جایزه بزرگ" برای حمله ۷ اکتبر توصیف کرد. وی تأکید کرد که همچنان به شروط خود برای توقف حمله به غزه یعنی خلع سلاح مقاومت و تبعید رهبران آن و آزادی اسرای اسرائیلی پایبند است. بزالئل اسموتریچ، وزیر دارایی افراطی رژیم نیز تهدید کرد که آنچه از غزه باقی مانده را با گرسنگی نابود و جمعیت آن را آواره خواهد کرد.

این در حالی است که وزرای امور خارجه ۲۲ کشور، الگوی جدید رژیم صهیونیستی برای توزیع کمک های بشردوستانه را محکوم کرده و خواستار ورود فوری و بدون سیاسی‌کاری کمک‌ها تحت نظارت سازمان ملل شدند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه، در نشانه‌ای از عمق بحران انسانی، فاش کرد که از ۴۴۰۰۰ کامیون درخواستی در طول ۸۰ روز محاصره، تنها ۹ کامیون کمک وارد نوار غزه شده است.

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد، گفت: " امروز ۹ کامیون مجروز ورود به غزه از طریق گذرگاه کرم ابو سالم را دریافت کردند اما این مقدار کمک در مقایسه با نیازهای ضروری مردم در غزه قطره ای در برابر اقیانوس است و باید بسیار بیشتر از این باشد."

سازمان عفو بین‌الملل هم به نوبه خود، هشدار داد که اجازه دسترسی جزئی به کمک‌ها با وجود حجم گسترده حملات هوایی، صرفا یک اقدام صوری برای سرپوش گذاشتن بر نسل‌کشی است. این سازمان خواستار پایان فوری جنگ و لغو کامل محاصره شد.

پربیننده ترین خبرها