گزارش العالم از

حمله صهیونیستها به شمال اردوگاه جنین و اطراف آن + فیلم

سه شنبه 30 ارديبهشت 1404 - 21:35

ارتش صهیونیستی از ۱۲۰ روز قبل با حمله به اردوگاه جنین واطراف آن ضمن ویران کردن خانه های آن باعث مهاجرت ۲۲ هزار فلسطینی شده است.

العالم فلسطین

دکتر صبری صیدم معاون دبیر کمیته مرکزی جنبش فتح گفت: جهان باید صدای فلسطینیان را بشنود که با هولوکاست در غزه و کرانه باختری مواجهند بنابراین، جهان باید خود را به اراده افراد ثابت قدم و با ایمان مسلح کند و بداند که اشغالگری صهیونیستی دوام نمی آورد، پس باید دولت فلسطین را به رسمیت بشناسد و مانع از رسیدن سلاح به رژیم صهیونیستی شود که هدفش اجرای بزرگترین عملیات نظامی علیه غزه و کرانه باختری است.

ایاد حمدان از آوارگان اردوگاه جنین نیز گفت که دشمن صهیونیستی بر فراز ساختمان های اردوگاه تک تیرانداز مستقر کرده که به طرف ما شلیک می کنند و به همین دلیل حتی نتوانستیم لباس یا شناسنامه مان را برداریم یا به اردوگاه نزدیک شویم.

به گفته خبرنگار العالم ، کارشناسان معتقدند این مساله نشان دهنده آن است که دشمن می خواهد تمام اردوگاه های شمال کرانه باختری را مانند اردوگاه جنین اشغال و در نهایت آن را منهدم کند.

پربیننده ترین خبرها