هشدار درباره افزایش خطرناک تنش در قدس

چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404
17:21
هشدار درباره افزایش خطرناک تنش در قدس  استانداری قدس با توجه به اصرار مقامات صهیونیست به گسترش یهودی سازی در این شهر و شهرک سازی در آن درباره افزایش خطرناک تنش در قدس در روزهای آ‌ینده هشدار داد.

العالم – فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، بیانیه استانداری حاکیست که پلیس اسراییل اعلام کرده که روز دوشنبه ۲۶ مه جاری راهپیمایی پرچم این رژیم در محله های فلسطینی شهر برگزار خواهد شد که در آن شعارهای نژادپرستانه علیه اهالی قدس سر داده خواهد شد و این مساله به طور حتم به درگیری میان فلسطینیان و صهیونیستها خواهد انجامید.

بنا به این بیانیه شهرک نشینان صهیونیست اینگونه تبلیغ کرده اند که سنگ بنای موسوم به هیکل سلیمان بر ویرانه های مسجد الاقصی توسط دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا نصب خواهد شد که این مساله نوعی تنش آفرینی بسیار خطرناک بوده و باعث تحریک احساسات اسلامی و مسیحی خواهد شد.

استانداری این نوع فعالیت های یهودی سازی را تعرض آشکار به حقوق فلسطینیان قدس خواند اما تاکید کرد که هرگز نمی تواند باعث تغییر هویت قدس شود و این شهر پایتخت ابدی فلسطین باقی خواهد ماند.

بیانیه یاد شده از جامعه جهانی به خاطر سکوت در برابر سیاست های استعماری رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و تلاش جهانیان برای جلوگیری از نقض حقوق فلسطینیان از سوی این رژیم و دفاع از حق آنان در این شهر را خواستار شد.

استانداری قدس درباره خطرات پروژه اسرائیلی به نام قدس بزرگ که هدف از آن جداسازی شهر قدس از حومه آن با احداث شهرک های صهیونیست نشین و جاده هشدار داد و از ملت های آزادیخواه و پارلمانها و سازمانهای مدافع حقوق بشر اقدام فوری برای حمایت از پایداری مردم قدس و افشای سیاست های نژادپرستانه اسرائیلی را خواستار شد.

0% ...

آخرین اخبار

انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه