مصر: اسراییل از توافق آتش بس خارج شده است

يکشنبه 4 خرداد 1404
22:37
مصر: اسراییل از توافق آتش بس خارج شده است «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر در نشست عربی – اسلامی و اروپایی در مادرید با تاکید بر اینکه اوضاع در نوار غزه و کرانه باختری بسیار ناگوار است گفت «اسراییل» از توافق آتش بس خارج شده است و باید برای توقف تجاوزش به نوار غزه تحت فشار قرار گیرد.

العالم ـ‌ مصر

بنابر گزارش فلسطین آنلاین، عبدالعاطی با تاکید بر اینکه مشکل اصلی، فقدان اراده سیاسی در اسرائیل برای آتش‌بس است گفت: اسرائیل از توافق آتش بس خارج شده است و به تجاوز به نوار غزه ادامه می‌دهد.

وزیر امور خارجه مصر در دیدار با «اسپن بارث آید» وزیر امور خارجه نروژ در حاشیه نشست مادرید از موضع اسلو در حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین قدردانی کرد.

عبدالعاطی پیوستن نروژ به کشورهای حامی مالی بین‌المللی برای کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را ارزشمند دانست و تاکید کرد: بحران انسانی در نوار غزه، در سراسر منطقه بی‌سابقه بوده است و حجم بحران انسانی از زمان نقض آتش بس و گسترش تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه به سطح بی سابقه ای افزایش یافته است.

وزیر امور خارجه مصر، با تقدیر از مخالفت نروژ با پیشنهادها درباره آواره کردن فلسطینی‎ها از غزه، بر ضرورت گسترش دامنه به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین در چارچوب راه حل دو دولتی تاکید کرد.

عبدالعاطی از موضع نروژ در حمایت از طرح کشورهای عربی برای بهبود زودهنگام شرایط در نوار غزه و بازسازی آن که تضمین‌کننده بقای ملت فلسطین در سرزمینشان است، قدردانی کرد.

وزیر امور خارجه مصر همچنین با اشاره به وضعیت کرانه باختری، ضمن بررسی جنایات نظامیان اشغالگر اسرائیلی در شهرها و روستاهای این منطقه بر لزوم توقف این اقدامات علیه فلسطینیان در کرانه باختری تأکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه