نواف سلام خواستار فشار آمریکا بر اسرائیل برای عقب نشینی از خاک لبنان شد

نواف سلام خواستار فشار آمریکا بر اسرائیل برای عقب نشینی از خاک لبنان شد
دوشنبه 5 خرداد 1404 - 20:19

نخست وزیر لبنان در دیدار  با انگوس کینگ و جیمز لنکفورد، سناتورهای آمریکایی، با حضور لیزا جانسون، سفیر آمریکا در لبنان، بر «اصرار دولت لبنان بر گسترش حاکمیت خود بر تمام سرزمین‌هایش، از جمله رسیدگی به موضوع سلاح‌های فلسطینیان در اردوگاه‌ها که برای آن جدول زمانی تعیین شده واجرایی خواهد شد»  تأکید کرد.

العالم - لبنان

نواف سلام در این دیدار همچنین بر «اهمیت حمایت از ارتش لبنان برای تقویت اقتدار آن در مرزها و داخل کشور تاکید کرد.

وی خواستار «افزایش فشار آمریکا بر اسرائیل برای عقب‌نشینی از سرزمین های لبنانی تحت اشغال این رژیم و پایان نقض حاکمیت لبنان توسط آن» شد.

در این دیدار همچنین اصلاحات دولت، تحولات سوریه و لغو تحریم‌های این کشور که زمینه ساز بازگشت آوارگان سوری به خانه‌هایشان است، مورد بحث و برسی قرار گرفته است.

دسته بندی ها :
کلید واژه ها :

پربیننده ترین خبرها