شعار اشغالگران در راهپیمایی «پرچم‌»: غزه را با خاک یکسان می‌کنیم!

دوشنبه 5 خرداد 1404
20:34
شهرک نشینان صهیونیست در جریان راهپیمایی موسوم به «راهپیمایی پرچم‌ها» درمنطقه باب العامود قدس اشغالی شعار «غزه را با خاک یکسان می کنیم» سر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

شهرک‌نشینان تندروی صهیونیست روز دوشنبه با برپایی مراسم‌های تحریک آمیز رقص وپایکوبی در جریان «راهپیمایی پرچم‌» در منطقه باب العامود قدس اشغالی مقابل باب العامود واقع در قدس اشغالی، شعارهای تند و خشونت‌آمیز سر دادند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، شهرک نشینان شرکت کننده در راهپیمایی موسوم به «راهپیمایی پرچم‌ها» شعار می‌دادند که «غزه را با خاک یکسان می‌کنیم»، «شعفاط باید به آتش کشیده شود» و «محمد مرد».
شهرک نشینان صهیونیست پارچه نوشته بزرگی را به دست گرفته اند که بر روی آن نوشته شده است:«1967 قدس به دست ما افتاد... 2025 غزه به دست ما افتاد».
ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی تندروی رژیم صهیونیستی هم خودش را به منطقه باب العامود در قدس اشغالی رساند و در راهپیمایی پرچم‌های شهرک‌نشینان صهیونیست مشارکت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد