شعار اشغالگران در راهپیمایی «پرچم‌»: غزه را با خاک یکسان می‌کنیم!

دوشنبه 5 خرداد 1404
20:34
شهرک نشینان صهیونیست در جریان راهپیمایی موسوم به «راهپیمایی پرچم‌ها» درمنطقه باب العامود قدس اشغالی شعار «غزه را با خاک یکسان می کنیم» سر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

شهرک‌نشینان تندروی صهیونیست روز دوشنبه با برپایی مراسم‌های تحریک آمیز رقص وپایکوبی در جریان «راهپیمایی پرچم‌» در منطقه باب العامود قدس اشغالی مقابل باب العامود واقع در قدس اشغالی، شعارهای تند و خشونت‌آمیز سر دادند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، شهرک نشینان شرکت کننده در راهپیمایی موسوم به «راهپیمایی پرچم‌ها» شعار می‌دادند که «غزه را با خاک یکسان می‌کنیم»، «شعفاط باید به آتش کشیده شود» و «محمد مرد».
شهرک نشینان صهیونیست پارچه نوشته بزرگی را به دست گرفته اند که بر روی آن نوشته شده است:«1967 قدس به دست ما افتاد... 2025 غزه به دست ما افتاد».
ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی تندروی رژیم صهیونیستی هم خودش را به منطقه باب العامود در قدس اشغالی رساند و در راهپیمایی پرچم‌های شهرک‌نشینان صهیونیست مشارکت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است