مکرون خواستار سخت‌گیری بیشتر بر رژیم صهیونیستی شد

جمعه 9 خرداد 1404
13:05
مکرون خواستار سخت‌گیری بیشتر بر رژیم صهیونیستی شد امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد، در صورتی که اوضاع نوار غزه بهبود پیدا نکند، کشورهای اروپایی باید "موضع جمعی" خود در قبال اسرائیل را "سخت‌تر کنند."

العالم - اروپا

به نقل از خبرگزاری فرانسه، در حالی که با تشدید بحران انسانی در غزه فشارهای بین‌المللی بر "اسرائیل" افزایش یافته است، مکرون جمعه در سفر به سنگاپور اظهار کرد، لازم است که "در ساعات و روزهای آینده" اقدامی در این زمینه انجام شود.

وی همچنین تاکید کرد که به رسمیت شناختن فلسطن "نه تنها یک مسئولیت اخلاقی بلکه یک ضرورت سیاسی است."

رئیس جمهور فرانسه در مورد جنگ اوکراین نیز اظهار کرد که کشورهای اروپایی برای اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه آمادگی دارند و جنگ در اوکراین "آزمونی برای اعتبار" آمریکاست.

در ادامه واکنش‌های بین‌المللی به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، پدرو سانچز نخست‌وزیر اسپانیا در اظهاراتی از تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواست تا توافقنامه شراکت با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورند و صادرات تسلیحات به این رژیم را متوقف کنند.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز پیش تر در اظهاراتی تأکید کرده بود که آنچه در نوار غزه می‌گذرد، غیرقابل فهم و توصیف‌ناپذیر است. وزیر خارجه روسیه خواستار توقف فوری جنگ و خونریزی در نوار غزه شده بود.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

وزارت بهداشت فلسطین پنجشنبه اعلام کرد، شمار قربانیان تجاوز رژیم اشغالگر به نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۴ هزار و ۲۴۹ شهید و ۱۲۳ هزار و ۴۹۲ زخمی افزایش یافت.

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: نیروهای مسلح برای سناریوهای مختلف و نبردی سنگین‌تر آماده‌اند+ فیلم


حماسه حضور؛ تقدیر از بصیرت و همبستگی ملت ایران در ۱۳ آبان


سردار قاآنی: مردان جبهه مقاومت وحدت ساحات را به رخ کشیدند


ویدئو گرافیک/ پیروزی‌های گسترده نیروهای یمنی و شکست نیروهای وابسته به عربستان+ با زیرنویس فارسی


وقتی تخریب‌های زیست‌محیطی رژیم صهیونیستی در غزه به منشأ خود بازمی‌گردد + ویدئو


گزارش العالم از اختتامیه یازدهمین اجلاس بین المللی مجاهدین در غربت/ مقابله با استکبار مستلزم آمادگی همه‌جانبه است +فیلم


کشور‌های عربی به پوشش جنایات صهیونیست‌ها تبدیل نشوند


نهِ بزرگ آمریکایی‌ها به جنگ؛ تحلیل نظریه‌پرداز روس از انتخابات اخیر


رهبر انقلاب: راهبرد «ایران هرچه قوی‌تر» تنها راه رسیدن به نقطۀ بازدارندگی مطلق است


رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی ؛ هدایتی در جمع سه کشتی‌گیر برتر جهان