ادعای ترور فرمانده یگان موشکی حزب‌الله در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی + عکس

شنبه 10 خرداد 1404
14:32
ادعای ترور فرمانده یگان موشکی حزب‌الله در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی + عکس ارتش رژیم صهیونیستی مدعی ترور «محمد علی جمول » فرمانده یگان موشکی حزب الله در بخش الشقیف، واقع در جنوب لبنان شد.

العالم ـ‌ لبنان

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که در حمله پهپادی « محمد علی جمول»، از فرماندهان یگان موشکی حزب الله در جنوب لبنان ترور شد.

سخنگوی ارتش این رژیم اعلام کرد که نظامیان صهیونیستی سحرگاه امروز (شنبه) با حمله پهپادی به خودروی شخصی محمد علی جمول در شهر «دیر الزهرانی» واقع در جنوب این کشور وی را ترور کرده و به شهادت رساندند. جنبش حزب الله لبنان تا این لحظه بیانیه‌ای در این باره و به ویژه تایید شهادت فرمانده یگان موشکی خود را صادر نکرده است.

در همین حال برخی، منابع لبنانی نیز خبر دادند که علی جمول (۳۳ ساله) از اعضای حزب الله لبنان در حالی که با خودروی شخصی خود برای ادای نماز صبح به مسجد می‌رفت، در جاده دیر الزهرانی - النبطیه، نزدیک پل عابر پیاده، هدف حمله پهپادی اشغالگران قرار گرفت و به شهادت رسید.

در همین زمینه وب سایت لبنانی المرده با انتشار تصویری از شهادت محمد علی جمول خبر داد و خاطرنشان کرد که مقاومت اسلامی در سوگ شهید محمد علی جمول (سید ابوصالح) که در راه بیت‌المقدس به شهادت رسید، نشسته است.

حزب الله لبنان تا کنون خبر رسانه های رژیم صهیونیستی در باره این که فرد ترور شده فرمانده یگان موشکی بوده است، را تایید نکرده است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد