حماس پاسخ به پیشنهاد آتش بس آمریکا در اختیار میانجیگران قرارداد

شنبه 10 خرداد 1404
18:57
حماس پاسخ به پیشنهاد آتش بس آمریکا در اختیار میانجیگران قرارداد حماس پس از انجام رایزنی‌ها و مشورت‌های مختلف در سطح ملی امروز (شنبه) پاسخ خود به پیشنهاد اخیر استیو ویتکاف نماینده دولت آمریکا را در باره آتش بس غزه به میانجیگران تسلیم کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

جنبش مقاومت اسلامی (حماس) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: پس از انجام رایزنی‌ها و مشورت‌های مختلف در سطح ملی و با توجه به مسئولیت پذیری خود در قبال ملت فلسطین و رنج‌های آن، جنبش مقاومت اسلامی (حماس) امروز پاسخ خود به پیشنهاد اخیر استیو ویتکوف نماینده دولت آمریکا را به برادران میانجیگر تسلیم کرده که تحقق بخش آتش بس دائم، عقب نشینی کامل از نوار غزه و تضمین دسترسی ملت فلسطین به ویژه در نوار غزه به کمک‌های بشردوستانه است.

در چارچوب این توافق قرار است ۱۰ نفر از اسرای اشغالگران که نزد مقاومت بوده و همچنان زنده هستند، آزاد شوند و علاوه بر آن ۱۸ جسد از اسرای اسرائیلی نیز تحویل داده شود و در مقابل تعداد مورد توافقی از اسرای فلسطینی آزاد شوند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد