ایلان ماسک: من اصلا مواد مصرف نمی‌کنم!

يکشنبه 11 خرداد 1404
11:32
ایلان ماسک: من اصلا مواد مصرف نمی‌کنم!
ایلان ماسک ضمن رد گزارش روزنامه نیویورک تایمز درباره استفاده از ماده مخدر کتامین و سایر مواد افیونی در جریان کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا گفت که اصلا مواد مخدر مصرف نمی‌کند!

العالم - آمریکا

نیویورک تایمز روز جمعه گزارش کرد که این مشاور میلیاردر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مقادیر زیادی کتامین که نوعی داروی قوی بیهوشی است استفاده می‌کند و این امر مشکلات جدی برای مثانه‌اش ایجاد کرده است.

این روزنامه همچنین نوشت که این ثروتمندترین فرد روی زمین روان گردان و مجیک ماشروم با خود داشته و در جریان کارزارهای انتخاباتی سال گذشته میلادی چندین بار با یک جعبه قرص دیده شده است. اما مشخص نیست که آیا ماسک حین ریاست بر وزارت بهره‌وری دولت که با روی کار آمدن مجدد ترامپ همراه بود، باز هم مواد مخدر مصرف می‌کرد یا خیر.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، حالا ماسک در شبکه ایکس (توئیتر) ضمن رد این ادعا نوشت: «من مواد مخدر مصرف نمی‌کنم. نیویورک تایمز به شدت دروغ گفته است.»

وی در ادامه نوشت: «من چند سال قبل کتامین تجویز شده مصرف می‌کردم و این خبر جدیدی نیست. آن دارو به من کمک کرد تا از وضعیت تاریک ذهنم خارج شوم اما از آن زمان دیگر مصرف نداشتم.»

مساله استفاده ماسک از مواد مخدر اخیرا دوباره در حالی مطرح شده که او در مراسم ترک سمتش در وزارت بهره‌وری دولت با گودی و کبودی عجیب زیر چشمش ظاهر شد و از پاسخ به سوالی درباره مصرف مواد مخدر طفره رفت.

ماسک مدعی شد وقتی داشته با پسر کوچکش بازی می‌کرده، به چشمش جراحت وارد آمده است.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: دولت‌ها اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را رد و محکوم کنند


رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد


غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها