سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد:

تعطیلی فروگاه اللد با موشک فراصوت و 3 حمله پهپادی به رژیم صهیونیستی

يکشنبه 11 خرداد 1404 - 19:17

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: فرودگاه اللد در منطقه یافای اشغالی را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم.

العالم ـ یمن

سرتیپ یحیی سریع نیروهای مسلح یمن دقایقی پیش با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: نیروهای مسلح یمن فرودگاه اللد (بن گوریون) در منطقه یافا را با یک فروند موشک فراصوت هدف قرار دادند.
یحیی سریع افزود: این عملیات که با موفقیت انجام شد به فرار میلیونها صهیونیست به پناهگاه و توقف فعالیت این فرودگاه منجر شد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ۳ عملیات نیز با پهپاد علیه ۳ هدف حیاتی دشمن در مناطق یافا و اسدود و ام الرشراش انجام شده است.

در این بیانیه همچنین آمده است: نیروهای مسلح یمن پس از موفقیت در اعمال محدودیت جزئی علیه عملیات پروازی در فرودگاه اللد به یاری خداوند متعال برای توقف کامل عبور و مرور هوایی در این فرودگاه تلاش خواهد کرد و دیگر شرکت‌های هواپیمایی که هنوز برای توقف پروازهای خود به این فرودگاه تصمیم نگرفته‌اند باید نسبت به حفظ سلامت هواپیماها و کارکنان خود توجه داشته باشند.

سرتیپ سریع در پایان گفت که عملیات نیروهای مسلح یمن تا توقف حملات تجاوزگرانه اسراییلی به مردم مقاوم غزه و رفع محاصره این منطقه ادامه خواهد یافت.

پربیننده ترین خبرها