اولین رایزنی عراقچی و وزیر خارجه جدید آلمان

دوشنبه 12 خرداد 1404
19:59
اولین رایزنی عراقچی و وزیر خارجه جدید آلمان وزیران خارجه ایران و آلمان در خصوص روابط دوجانبه و دیگر موضوعات مورد علاقه طرفین گفت‌وگو کردند.

العالم - ایران

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با «یوهان واده فول» وزیر امور خارجه آلمان، در خصوص روابط دوجانبه و دیگر موضوعات مورد علاقه طرفین گفت‌وگو کرد.

در این گفت‌وگوی تلفنی، وزیر امور خارجه ایران با ابراز امیدواری نسبت به بهبود روابط دو کشور و با اشاره به برخی تفاهمات صورت‌گرفته در این رابطه، آمادگی ایران را برای برداشتن گام‌های موثر در این خصوص ابراز داشت.

عراقچی همچنین با اشاره به روند دیپلماتیک ایران-آمریکا در حوزه رفع تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای، اهمیت نقش‌آفرینی سازنده اروپا در رابطه با موضوع هسته‌ای را خاطرنشان و تمایل ایران را برای ادامه گفت‌وگوها با سه کشور اروپایی و اتحادیه اروپا اعلام کرد.

وزیر امور خارجه آلمان نیز با ابراز خرسندی از انجام این تماس تلفنی، بر آمادگی متقابل آلمان برای ادامه گفت‌وگوهای دوجانبه و چندجانبه با تهران و برداشتن گام‌های اعتمادساز بیشتر تاکید کرد.

در این تماس تلفنی همچنین مقرر شد گفت‌وگوهای سیاسی میان وزارت امور خارجه‌های ۲ کشور با هدف رسیدگی به برخی مسائل فی‌مابین برنامه‌ریزی و اجرا شود.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم