حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی

دوشنبه 12 خرداد 1404
22:14
پس از شلیک تنها یک موشک از یمن به سمت فلسطین اشغالی، آژیر حمله هوایی در ۲۲۷ شهرک و شهر اشغالی به صدا درآمد.

العالمفلسطین

موشک یمنی باعث توقف رفت و آمد در تل آویو و فلج شدن زندگی ساکنان این شهر شد.

منابع عبری گزارش دادند که شلیک موشک یمنی باعث شد هواپیماهایی که به طرف فرودگاه بن گوریون در پرواز بودند مسیر خود را به طور موقت تغییر دهند.

شبکه عبری زبان کان هم گزارش داد که پس از شلیک موشک از یمن، حدود ۴ میلیون صهیونیست وارد مناطق حفاظت‌شده و پناهگاه‌ها شدند.

این شبکه خاطر نشان کرد که این بزرگترین حمله یمنی‌هاست که باعث می‌شود آژیرهای حمله هوایی در صدها منطقه، از نقب گرفته تا قدس اشغالی و تل‌آویو و برخی مناطق در شمال، فعال شوند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۱۴۷۳۸ بار آژیرهای خطر در سراسر اراضی اشغالی فلسطین به صدا درآمدند.

رادیو ارتش صهیونیستی گزارش داد از زمان از سرگیری درگیری‌ها در نوار غزه، ۴۴ موشک بالستیک و ۱۰ پهپاد از یمن به سمت «اسرائیل» شلیک شده است.

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد