حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی

دوشنبه 12 خرداد 1404 - 22:14

پس از شلیک تنها یک موشک از یمن به سمت فلسطین اشغالی، آژیر حمله هوایی در ۲۲۷ شهرک و شهر اشغالی به صدا درآمد.

العالمفلسطین

موشک یمنی باعث توقف رفت و آمد در تل آویو و فلج شدن زندگی ساکنان این شهر شد.

منابع عبری گزارش دادند که شلیک موشک یمنی باعث شد هواپیماهایی که به طرف فرودگاه بن گوریون در پرواز بودند مسیر خود را به طور موقت تغییر دهند.

شبکه عبری زبان کان هم گزارش داد که پس از شلیک موشک از یمن، حدود ۴ میلیون صهیونیست وارد مناطق حفاظت‌شده و پناهگاه‌ها شدند.

این شبکه خاطر نشان کرد که این بزرگترین حمله یمنی‌هاست که باعث می‌شود آژیرهای حمله هوایی در صدها منطقه، از نقب گرفته تا قدس اشغالی و تل‌آویو و برخی مناطق در شمال، فعال شوند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۱۴۷۳۸ بار آژیرهای خطر در سراسر اراضی اشغالی فلسطین به صدا درآمدند.

رادیو ارتش صهیونیستی گزارش داد از زمان از سرگیری درگیری‌ها در نوار غزه، ۴۴ موشک بالستیک و ۱۰ پهپاد از یمن به سمت «اسرائیل» شلیک شده است.

پربیننده ترین خبرها