در تماس تلفنی با پزشکیان؛

سلطان عمان بر تقویت روابط ممتاز دوجانبه با ایران تاکید کرد

چهارشنبه 14 خرداد 1404
13:55
سلطان عمان بر تقویت روابط ممتاز دوجانبه با ایران تاکید کرد
سلطان عمان در تماس تلفنی با رئیس جمهور کشورمان ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان بر تقویت روابط ممتاز جمهوری اسلامی ایران و عمان تاکید کرد.

العالم - ایران

در آستانه فرارسیدن عید سعید قربان، سلطان هیثم بن طارق پادشاه عمان، طی تماس تلفنی با مسعود پزشکیان این عید بزرگ اسلامی را به دولت و ملت ایران تبریک گفت و برای ملت‌های ایران و عمان و عموم امت اسلامی، خیر، برکت و سعادت مسئلت کرد.

سلطان عمان در این گفت‌وگو ضمن ابراز خرسندی از دیدار و گفت‌وگوهای اخیر با رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در مسقط، روابط دو کشور را ممتاز و رو به گسترش توصیف و بر استمرار این دیدارها و رایزنی‌ها تأکید کرد.

سلطان هیثم ابراز امیدواری کرد که به‌زودی در تهران دیداری میان مقامات عالیرتبه دو کشور صورت گیرد.

در این تماس، پزشکیان نیز با ابراز قدردانی از تماس تلفنی و تبریک صمیمانه سلطان عمان، متقابلاً عید سعید قربان را به دولت و ملت عمان تبریک گفت و از میزبانی گرم و صمیمانه ایشان در سفر اخیر به مسقط تقدیر کرد.

رئیس‌جمهور با اشاره به توافقات سازنده و ثمربخشی که در جریان این سفر میان دو کشور حاصل شد، اظهار امیدواری کرد که با حمایت و پیگیری شخص سلطان عمان، این توافقات در سریع‌ترین زمان ممکن وارد مرحله اجرا شود و زمینه تحقق اهداف مشترک و منافع متقابل جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان، به‌ویژه در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و علم و فناوری فراهم گردد.

پزشکیان همچنین با دعوت رسمی از سلطان عمان برای سفر به تهران اظهار داشت: منتظر دیدار شما در تهران هستیم.

0% ...

آخرین اخبار

سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم