شهادت اسیر اهل غزه در زندان‌های "اسرائیل"

چهارشنبه 14 خرداد 1404
18:26
شهادت اسیر اهل غزه در زندان‌های موسسه امور اسيران و آزادگان و باشگاه اسیر فلسطینی از شهادت یک اسیر سالمند فلسطینی به نام "محمد ابراهیم حسین ابوحبل" (۷۰ ساله) اهل غزه خبر دادند.

العالمفلسطین اشغالی

موسسه امور اسيران و آزادگان و باشگاه اسیر فلسطینی خاطرنشان کردند که شهید ابو حبل متأهل و دارای ۱۱ فرزند است. او در تاریخ نوامبر سال 2024 در مقابل ایست بازرسی معروف به ایست بازرسی "مدیریت شهری" بازداشت شد و ارتش اشغالگر اسرائیل به تازگی به این دو نهاد فلسطینی ویژه رسیدگی به امور اسیران فلسطینی اطلاع داد که ابوحبل در ۱۰ ژانویه ۲۰۲۵ به شهادت رسیده است.
با شهادت ابو حبل، تعداد اسرایی که پس از نسل‌کشی رژیم اسرائیل در باریکه غزه به شهادت رسیدند، به حداقل 71 نفر ‌رسید. 45 از این اسیران شهید اهل غزه هستند. تعداد کل اسیرای شهید فلسطینی از سال 1967 تاکنون نیز به 308 نفر رسید.
این درحالی است که تعداد کل اسیران و بازداشت شدگان فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی تا اول ماه ژوئن سال 2025 میلادی بالغ بر بیش از 10 هزار و 400 نفر است.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر سیاسی: پاسخ آتی ایران گسترده‌تر و در ابعادی وسیع‌تر خواهد بود


انهدام محل اسکان و آشیانه پهپادهای آمریکایی در کویت


رئیس جمهور وارد تهران شد


ایران به جنایت وحشیانه آمریکا قاطعانه پاسخ خواهد داد


مرحله ۲۹ عملیات صاعقه ارتش انجام شد؛ حمله‌های پهپادی ارتش به پایگاه‌ آمریکا در بحرین


اطلاعیه شماره ۵ سپاه؛ موج سوم عملیات تنبیه متجاوز


عواقب خطرناک نتیجه همکاری با ارتش تروریستی آمریکا


اطلاعیه شماره ۶ سپاه؛ انهدام سامانه هدایت بالن جاسوسی آمریکا در اربیل


ارتش ایران: ساعاتی پیش، با حملات گسترده پهپادهای انتحاری، تأسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای تروریست آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را هدف قرار دادیم.


ارتش کویت بامداد چهارشنبه اعلام کرد پدافند هوایی هم‌اکنون در حال مقابله با حملات پهپادی است.