موشک یمنی‌ها مانع فرود هواپیمای آمریکایی حامل اسلحه در اسرائیل شد

شنبه 17 خرداد 1404
15:12
موشک یمنی‌ها مانع فرود هواپیمای آمریکایی حامل اسلحه در اسرائیل شد یمنی‌ها با شلیک موشک از فرود هواپیمای ترابری آمریکایی در فرودگاه لُد (بن گورین) جلوگیری کردند.

العالم ـ یمن

بنابر گزارش المسیره، رسانه‌های غربی امروز (شنبه) اعلام کردند که موشک‌های یمنی، هواپیمای ترابری نظامی حامل سلاح آمریکا را هدف قرار دادند که در مسیر فرودگاه بین المللی لد (بن گورین) بود.

به گفته سایت آمریکایی «فلوریدیان» موشک‌های مافوق صوت شلیک شده از یمن، هواپیمای ترابری نظامی آمریکایی را مجبور به تغییر مسیر و دور شدن از فرودگاه لد در سرزمین‌های اشغالی کردند.

گفتنی است که سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد چهارشنبه (22 اسفند ماه 1403) به دنبال نقض آتش بس غزه و اعمال مجدد محاصره اقتصادی و جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود کمک های انسانی به فلسطینیان این منطقه،‌ از اجرای دوباره ممنوعیت تردد کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی توسط این کشور در دریاهای سرخ، عرب و تنگه باب‌المندب خبر داد.

وی افزود: «این ممنوعیت تا باز شدن گذرگاه‌های نوار غزه و ورود مواد غذایی و دارویی به این باریکه [توسط رژیم صهیونیستی] ادامه خواهد داشت». این مقام نظامی یمن اعلام کرد: «هر کشتی اسرائیلی که بخواهد این ممنوعیت را زیر پا بگذارد، در منطقه عملیاتی اعلام شده هدف قرار خواهد گرفت».

نیروهای مسلح یمن همچنین اعلام کرده است که به ممنوعیت هوانوردی این رژیم در فرودگاه اللد ادامه می دهیم و عملیات نظامی علیه رژیم صهیونیستی تا توقف تجاوزگری علیه غزه و رفع محاصره آن ادامه می یابد.

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم