جنبش النجباء عراق: نسل‌کُشی صهیونیست‌ها در تاریخ همانند ندارد

شنبه 17 خرداد 1404
21:38
جنبش النجباء عراق: نسل‌کُشی صهیونیست‌ها در تاریخ همانند ندارد دبیرکل جنبش النجباء عراق در واکنش به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه، تأکید کرد که نسل‌کُشی صهیونیست‌ها در تاریخ، همانند ندارد در حالی که جهان، تسلیم شده و با بی‌مبالاتی، نظاره‌گر این فاجعه است.

العالم ـ عراق

بنابر گزارش رسانه‌های عراق، شیخ «اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش النجباء عراق به جنایت‌های مستمر رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه واکنش نشان داد و در پیامی تأکید کرد: وقتی می‌بینیم چگونه ستمگران در جهان فساد، ویرانی و ترور به‌راه انداخته‌اند، جهانی که جنایتکارانی مثل ترامپ و نتانیاهو در صدر آن نشسته‌اند، درک می‌کنیم که این دنیا نزد خداوند متعال به چه میزان خوار و بی‌ارزش است و چرا افراد نیک‌سرشت مانند اهل‌بیت علیهم‌السلام و صالحان پس از ایشان، مرگ را بر زندگی با ستم‌پیشگان ترجیح دادند.

دبیر کل جنبش النجباء افزود: هرکس که سکوت مرگبار اغلب حاکمان در برابر این جنایات را می‌بیند، یقین می‌کند که آنان در سایه بی‌پروایی جنایتکاران کودک‌کش، به ذلت و خواری درافتاده‌اند. این قساوت، خونریزی، افراط‌گری، کینه‌توزی، خشونت و جنایتی که نه به کودک خردسال و مادرش رحم می‌کند، نه برای کهنسالان احترام قائل است، نه به ناتوانان رحم می‌کند، نه درختی را حفظ می‌کند و نه بیمارستانی را... این وحشیگری جنایتکاران، باعث شده است که آن‌ها همه انسان‌ها را هدفی برای پاکسازی و نسل‌کشی ببینند؛ کاری که حتی جنایتکاران قسی‌القلب تاریخ هم انجام ندادند.

الکعبی تصریح کرد: جهان، تسلیم شده و با بی‌مبالاتی، نظاره‌گر این فاجعه است و با حمایت آشکار و بی‌پرده آمریکا و غرب، خون کودکان، همچون رودخانه جاری شده است. در کنار همه این جنایات، محاصره‌ای کامل برای تحمیل گرسنگی به غیرنظامیان و محروم کردن آنان حتی از ابتدایی‌ترین خدمات پزشکی با هدف نابودی‌ کامل آنان و اشغال سرزمین‌شان نیز رخ می‌دهد؛ در حالی‌ که تمام قوانین حقوق بشری و بین‌المللی و ادیان آسمانی زیر پا گذاشته می‌شود. اکنون دیگر کارد به استخوان و صبرمان به پایان رسیده است و امید هیچ کمکی نیست مگر از جانب خداوند بلندمرتبه‌ی بزرگ.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند