فشار مخالفان برای سرنگونی نتانیاهو افزایش یافت

دوشنبه 19 خرداد 1404
12:38
خبرنگار شبکه خبری العالم در قدس اشغالی گزارش داد: فشار جریان های مخالف در سرزمین های اشغالی برای سرنگون کردن بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه او افزایش یافته است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش «خضر شاهین »خبرنگار العالم از شهر اشغالی قدس ، نتانیاهو با انتقاد شدید خانواده‌های اسیران صهیونیست روبرو است. آنها او را مسئول عدم دستیابی به توافق برای پایان جنگ و تبادل اسیران با جنش حماس می‌دانند. آنها تاکید می‌کنند که فشار نظامی علیه نوار غزه فقط به مرگ اسیران منجر می‌شود و نه آزادی آنها.
بنابر این گزارش، تظاهرات هفتگی خانواده اسیران صهیونیست و مخالفان کابینه نتانیاهو شب گذشته (یکشنبه) در چندین مکان و منطقه در داخل سرزمین های اشغالی طبق معمول برگزار شد. شرکت کنندگان در این تظاهرات شعارهایی مانند «اسیران زیر فشار نظامی جان می‌دهند و نتانیاهو هنوز به دنبال پیروزی مطلق است و از آن صحبت می‌کند» سر دادند.
این گزارش می افزاید: آنها همچنین خواستار بررسی صلاحیت نتانیاهو برای ادامه حکومتداری شدند زیرا او از یک سو، برای ادامه جنگ و کشته شدن نظامیان اسرائیلی در اثر آن اقدام می کند و از سوی دیگر، نه تنها از تصویب قانون خدمت وظیفه برای احزاب دینی "حریدی" در سایه کمبود نیرو برای ادامه جنگ شانه خالی می کند بلکه این احزاب و حامیان آنها را غرق در پول می‌کند تا خود در قدرت باقی بماند.
به گزارش خبرنگار العالم، احزاب مخالف با سازمان‌های برگزار کننده اعتراضات همکاری می‌کنند تا فشار خود را برای برکناری نتانیاهو افزایش دهند. این در حالی است که همزمان احزاب حریدی تهدید به خروج از کابینه و انحلال کنست (پارلمان) در صورت تصویب قانون خدمت وظیفه برای حریدی ها کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد