بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از راکتور تحقیقاتی تهران

دوشنبه 19 خرداد 1404
13:12
بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از راکتور تحقیقاتی تهران 
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از راکتور تحقیقاتی تهران (شهید فخری‌زاده) و آزمایشگاه‌های تولید رادیودارو بازدید کردند.

العالم - ایران

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز دوشنبه(۱۹ خردادماه) با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران، از راکتور تحقیقاتی تهران (شهید فخری‌زاده) و آزمایشگاه‌های تولید رادیودارو بازدید کردند.

راکتور تحقیقاتی تهران از نوع استخری با قدرت ۵ مگاوات است که در سال ۱۳۴۶ راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت. این راکتور با داشتن تسهیلات پرتودهی شامل هفت کانال پرتودهی نوترون، دو سیستم پنوماتیک، جایگاه‌های پرتودهی در داخل قلب راکتور امکان انجام تحقیقات پایه در زمینه فیزیک هسته‌ای، واکنش‌های القایی با نوترون، فیزیک نوترون، فیزیک راکتور، تولید رادیوایزوتوپ‌ها و آنالیز مواد به روش فعالسازی نوترون را فراهم می‌سازد.

راکتورهای تحقیقاتی در مقایسه با راکتورهای قدرت دارای طیف وسیع تری از طراحی، ترکیب سوخت و حالت کارکردی هستند. نیاز به انعطاف پذیری بیشتر در استفاده از آنها رویکردهای جامع برای تحلیل ایمنی را لازم می‌کند. مطابق اسناد و مدارک آژانس بین المللی انرژی اتمی، راکتورهای تحقیقاتی هسته‌ای، از نظر میزان خطر به چهار دسته تقسیم می‌شوند که راکتور تحقیقاتی تهران جزء دسته دوم تاسیسات با رتبه خطر متوسط است.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز