العالم – اروپا
به گزارش العالم به نقل از پایگاه «العربی الجدید»، کارکنان وزارت خارجه انگلیس در این نامه نگرانی عمیق خود را از همدستی کشورشان با نقض حقوق بشر در غزه از سوی رژیم صهیونیستی اعلام و از ادامه صادرات سلاح به این رژیم انتقاد کردند.
این چهارمین نامه از این نوع از اواخر سال ۲۰۲۳ تاکنون است که نشان دهنده افزایش انتقادات در دولت لندن به مواضع این دولت در قبال جنگ غزه است.
در این نامه از افزایش نقض حقوق بشر توسط صهیونیستها و قتل ۱۵ نفر از کارکنان سازمان های امدادرسان در غزه در مارس امسال و تصمیم تل آویو به جلوگیری از ورود کمک به غزه و ادامه صادرات سلاح از انگلستان به رژیم صهیونیستی و استقبال از گدعون ساعر وزیر امور خارجه این رژیم در لندن که متهم به نقض قوانین بین المللی است و حمایت دولت ترامپ از طرح تل آویو برای کوچ اجباری اهالی غزه انتقاد شده است.