مقام ایرانی: نشانه‌ای از تنش نظامی با آمریکا نیست/ هدف واشنگتن فشار بر ایران برای دادن امتیاز است

پنج‌شنبه 22 خرداد 1404
04:51
مقام ایرانی: نشانه‌ای از تنش نظامی با آمریکا نیست/ هدف واشنگتن فشار بر ایران برای دادن امتیاز است یک مقام ایرانی بامداد پنجشنبه وجود هرگونه تنش نظامی بین واشنگتن و تهران را تکذیب کرد.

العالم-ایران

یک منبع ایرانی اعلام کرد هدف واشنگتن فشار بر ایران برای دادن امتیاز در مذاکرات و پذیرش پیشنهاد آن است.

شبکه «المیادین» به نقل از این منبع گزارش داد: «واشنگتن، تحت تأثیر لابی اسرائیل، در تلاش است تا در پایگاه‌های نظامی و مأموریت‌های دیپلماتیک خود حالت آماده‌باش نشان دهد».

این مقام ایرانی که نامش فاش نشد به المیادین گفت: «هدف واشنگتن فشار بر ایران برای دادن امتیاز در مذاکرات هسته‌ای و پذیرش پیشنهاد آمریکا است».

در ادامه این گزارش آمده است: «هیچ نشانه واقعی مبنی بر اینکه منطقه به سمت تشدید نظامی بین ایران و آمریکا پیش می‌رود، وجود ندارد».

المیادین به نقل از این منبع گزارش داد: «اسرائیل به دنبال کشاندن آمریکا به یک درگیری نظامی با ایران است، اما این امر در حال حاضر بعید است».

وی همچنین افزود: «هرگونه اقدام نظامی اسرائیل علیه تأسیسات هسته‌ای ایران با واکنش بی‌سابقه‌ای از سوی تهران مواجه خواهد شد».

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد