سوید مخالفت اسراییلی با ورود کمک به غزه را جنایت جنگی خواند

پنج‌شنبه 22 خرداد 1404
21:57
سوید مخالفت اسراییلی با ورود کمک به غزه را جنایت جنگی خواند وزیر امور خارجه سوئد، روز پنجشنبه گفت که خودداری رژیم صهیونیستی از صدور مجوز ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه و هدف قرار دادن مراکز توزیع این کمک‌ها، باعث گرسنگی غیرنظامیان شده و جنایت جنگی محسوب می ‌شود.

العالم – اروپا

ماریا مالمر استنرگارد در یک کنفرانس مطبوعاتی بر ضرورت سیاسی نکردن کمک های انسان دوستانه و عدم استفاده از آن به عنوان سلاح تاکید کرد.

وی افزود: در حال حاضر نشانه‌هایی قوی وجود دارد که حاکیست رژیم صهیونیستی به تعهدات خود در چارچوب قوانین بین‌المللی بشردوستانه عمل نمی‌کند.

وی سپس بر اهمیت تضمین رسیدن غذا، آب و دارو به غیرنظامیان غزه که بسیاری از آنها زنان و کودکانی هستند که در شرایط کاملاً غیرانسانی زندگی می ‌کنند، تأکید کرد.

کمک های سوید به غزه از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از یک میلیارد کرون معادل ۱۰۵ میلیون دلار است.

در اوایل ماه ژوئن، ولکر تورک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، گفت که حملات مرگبار به غیرنظامیان در اطراف مراکز توزیع کمک در غزه جنایت جنگی محسوب می‌شود، در حالی که سازمان‌های حقوق بشری، مانند عفو بین‌الملل نیز رژیم صهیونیستی را به ارتکاب نسل ‌کشی متهم کردند.

0% ...

آخرین اخبار

در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا