نشست امنیتی ویژه مسئولین آمریکا در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

جمعه 23 خرداد 1404
08:11
نشست امنیتی ویژه مسئولین آمریکا در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران دولت دونالد ترامپ در پی حمله و تجاوز رژیم اسرائیل به ایران تشکیل جلسه داد و تیم امنیت ملی آمریکا این حملات را رصد کرده است.

العالم ـ آمریکا

شبکه سی ان ان پنجشنبه شب به وقت محلی به نقل از مقامات کاخ سفید، تشکیل این جلسه را اعلام کرد و گفت: انتظار می‌رود این جلسه بر واکنش ایالات متحده به رویدادهای در حال وقوع در ایران متمرکز باشد.

سی ان ان افزود: تصمیم ترامپ برای درخواست جلسه‌ای در سطح بالا با مدیران ارشدش، پیش از حملات اتخاذ شد، زیرا مقامات آمریکایی به طور فزاینده‌ای نگران این تهدید بودند.

ترامپ روز پنجشنبه به وقت محلی در کاخ سفید به خبرنگاران در مورد حمله احتمالی گفت: «نمی‌خواهم بگویم قریب‌الوقوع است، اما این چیزی است که به احتمال زیاد می‌تواند اتفاق بیفتد.»

همزمان، رسانه های آمریکایی به نقل از کاخ سفید پنجشنبه شب به وقت محلی اعلام کردند: جلسه شورای امنیت ملی آمریکا به ریاست ترامپ تشکیل خواهد شد.

شبکه ان‌بی‌سی نیوز نیز اعلام کرد: تیم امنیت ملی آمریکا حملات به ایران را از اتاق وضعیت در کاخ سفید رصد کرده است.

یاد آور می شود که حوالی ساعت ۳ و ۲۰ دقیقه صبح صدای چند انفجار در تهران شنیده شد و مناطقی از تهران بامداد جمعه (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) هدف حملات هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.

اخبار تایید نشده از شهادت سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه در حملات رژیم صهیونیستی حکایت دارد. اخبار تایید نشده همچنین حکایت دارد که در حمله بامداد جمعه رژیم صهیونیستی سردار رشید، دکتر تهرانچی و فریدون عباسی به شهادت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد