محکومیت گسترده حمله تجاوزکارانه اسرائیلی به ایران+فیلم

جمعه 23 خرداد 1404
17:08
بسیاری از کشورهای جهان به ویژه کشورهای اسلامی عربی حمله رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرده و آن را نقض حاکمیت ایران و تهدید امنیت منطقه دانستند.

العالمایران
یمن تجاوز اسرائیلی را تلاشی برای متوقف کردن حمایت ایران از مردم فلسطین دانست و تل آویو و حامیانش را مسئول پیامدهای خطرناک آن دانست.
از سوی دیگر عربستان سعودی این حملات را تجاوز آشکار به حاکمیت و امنیت ایران توصیف و تأکید کرد که این اقدام ناقض قوانین و موازین بین‌المللی است.
این در حالیست که عمان این تجاوز را تشدیدی خطرناک و بی پروا در تنش های منطقه ای دانست که نقض آشکار منشور سازمان ملل و اصول حقوق بین‌الملل است و نشان‌دهنده رفتار تهاجمی است که ثبات منطقه را تضعیف می‌کند.
امارات متحده عربی نسبت به پیامدهای این تجاوز برای امنیت منطقه هشدار داد.
قطر نیز حمله رژیم صهیونیستی به ایران را مانعی بر سر راه تلاش‌های کاهش تنش؛ و سیاستی تهاجمی دانست که امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند و مانعی برای دستیابی به راه‌حل‌های دیپلماتیک شمرد.
لبنان اعلام کرد که این تجاوز اسرائیلی، تلاش‌های بین‌المللی برای حفظ ثبات منطقه را هدف قرار می‌دهد لذا از جامعه بین‌المللی خواست تا اقدامات مؤثر و سریعی را برای جلوگیری از تحقق اهداف دشمن صهیونیستی انجام دهد.
همچنین اردن حمله اسرائیلی به ایران را محکوم کرد و آن را نقض آشکار حاکمیت خود و قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل دانست.
حماس اعلام کرد که ایران بهای مواضع ثابت خود در حمایت از فلسطین و مقاومت آن و پایبندی به تصمیم ملی‌اش را می‌پردازد.
جنبش جهاد اسلامی تأکید کرد که این تجاوز، تحولی خطرناک است که منطقه را در مسیر ورود به مرحله جدیدی از رویارویی آشکار قرار می‌دهد.
ترکیه این تجاوز را نشانه آن دانست که رژیم صهیونیستی نمی‌خواهد مسائل را از طریق دیپلماتیک حل کند لذا از این رژیم خواست به اقدامات تجاوزکارانه اش که می‌تواند منجر به درگیری‌های بزرگتری شود پایان دهد.
روسیه و پاکستان بر حق ایران برای پاسخ به تجاوز اسرائیلی تاکید کردند.
اندونزی اعلام کرد که این حمله تنش‌های منطقه‌ای موجود را تشدید می‌کند و می‌تواند منجر به یک درگیری گسترده شود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت