حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به ایران از منظر قوانین بین المللی +فیلم

جمعه 23 خرداد 1404
18:16
یک کارشناس حقوق بین‌الملل به شبکه خبری العالم گفت که هدف قرار دادن غیرنظامیان رویداد فرعی نیست بلکه جنایت جنگی است.

العالمایران

عبدالمجید بوزان در گفت و گو ی اختصاصی با شبکه خبری العالم افزود: هر نهادی که عملیات مسلحانه نظامی انجام می‌دهد، باید به قانون جنگ پایبند باشد و این قانون یک قانون و عرف بین‌المللی است که برای همه طرف‌ها لازم‌الاجرا است. بنابراین، هدف قرار دادن و کشتن غیرنظامیان جنایت جنگی محسوب می‌شود و مسئولان ارتکاب این جنایت باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرند.

این کارشناس حقوق بین‌الملل خاطرنشان کرد که غیرنظامیان هیچ نقشی در جنگ ندارند، و بخشی از آن نیستند وهرگز نمی‌توانند بخشی از عملیات نظامی باشند.

بوزان تصریح کرد که عملیات نظامی باید فقط بین نظامیان دو طرف انجام شود. لذا غیرنظامیان نباید در عملیات نظامی هدف قرار گیرند و باید تمام اقدامات لازم برای جلوگیری از هدف قرار گرفتن آنها انجام شود.

وی گفت که دانشمندان هسته‌ای ایران حق دارند فعالیت‌های هسته‌ای غیرنظامی را توسعه دهند، زیرا این حق توسط همه طرف‌ها سیاسی برای ایران به رسمیت شناخته شده است. لذا هیچ‌ طرفی نمی تواند مانع توسعه انرژی هسته‌ای غیرنظامی وصلح آمیز ایران شود ؛و رژیم صهیونیستی هرگز نمی تواند خواسته هایش در این زمینه به ایران تحمیل کند.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت