توقف فعالیت میادین گازی اسرائیل در پی آغاز عملیات وعده صادق 3

شنبه 24 خرداد 1404
11:22
توقف فعالیت میادین گازی اسرائیل در پی آغاز عملیات وعده صادق 3 رژیم صهیونیستی پس ازحملات تجاوزکارانه به خاک ایران ، تولید بزرگترین میادین گاز طبیعی خود را از بیم حملات تلافی جویانه ایران متوقف کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بر اساس بیانیه وزارت انرژی، رژیم صهیونیستی به دلیل نگرانیهای امنیتی، دستور توقف فعالیت میدان فراساحلی لویاتان را که توسط شرکت شورون اداره می‌شود، صادر کرد. همچنین شرکت «انرژن» نیز تولید خود را به حالت تعلیق درآورده است.

میدان لویاتان، در شرق دریای مدیترانه واقع شده و با ۲۲.۹ تریلیون فوت مکعب گاز قابل استخراج، بزرگترین دارایی انرژی رژیم صهیونیستی است و ۹۸۱ میلیون فوت مکعب در روز در سال ۲۰۲۴ به مصر صادرات داشت که افزایش ۱۸ درصدی نسبت به سال پیش از آن را نشان می دهد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، فعالیت میدان گازی تامار که توسط شرکت آمریکایی شورون اداره می‌شود، ادامه دارد و میدان کاریش، همچنان پاسخگوی تقاضای داخلی رژیم صهیونیستی است. اما اگر تعطیلی ها ادامه پیدا کند، ظرفیت صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) مصر و شبکه برق این کشور، ممکن است تحت فشار قرار گیرد و دسترسی اردن به گاز نیز در خطر است.

زمان این توقف قابل توجه است. همین چند ماه پیش، اپراتورهای لویاتان، برنامه‌هایشان را برای افزایش ظرفیت تولید از ۱۲ به ۲۱ میلیارد متر مکعب اعلام کردند و به اروپا به‌عنوان مشتری اصلی خود چشم دوختند، اما با آماده شدن رژیم صهیونیستی برای حملات تلافی جویانه ایران، فعالیت این میدان تعطیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد


رکوردشکنی و نایب قهرمانی پارسا شهشهانی در ۲۰۰ متر کرال پشت