وزیر اطلاعات: با معدود خائنین و نفوذی های دشمن برخورد قاطعانه می‌کنیم

وزیر اطلاعات: با معدود خائنین و نفوذی های دشمن برخورد قاطعانه می‌کنیم
يکشنبه 25 خرداد 1404 - 20:12

وزیر اطلاعات تأکید کرد: با معدود عوامل خائن و نفوذی که با دشمن همکاری می‌کنند، برخورد قاطعانه خواهد شد.

العالم ـ ایران

حجت‌ الاسلام سیداسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در حاشیه جلسه هیأت دولت اظهار کرد: جنایات رژیم صهیونیستی در حمله به مناطق مسکونی را محکوم می‌کنیم.

وی افزود: سربازان گمنام امام‌زمان (عج) در دفاع از مردم و میهن اسلامی مقتدرانه در میدان حضور دارند.

وزیر اطلاعات تاکید کرد: با معدود عوامل خائن و نفوذی که با دشمن همکاری می‌کنند، برخورد قاطعانه خواهد شد.

یادآور می شود که بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

پربیننده ترین خبرها