بقائی: آلمان مسئولیت خود را در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام بپذیرد

يکشنبه 8 تير 1404
08:54
بقائی: آلمان مسئولیت خود را در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام بپذیرد سخنگوی وزارت خارجه ایران در سالروز حمله شیمیایی رژیم صدام به سردشت گفت: آلمان باید مسئولیت قانونی و اخلاقی خود را با افشای حقیقت درباره نقشش در برنامه سلاح‌های شیمیایی عراق بپذیرد.  

العالم - ایران

به گزارش الغالم، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در سی‌وهشتمین سالگرد حمله شیمیایی صدام به ‎سردشت در شمال غربی ایران، نوشت: این نخستین‌بار نبود که دیکتاتور عراق از ‎سلاح شیمیایی در جنگ تجاوزکارانه خود علیه ایران استفاده می‌کرد. در طول هشت سال جنگ تحمیلی، ارتش صدام بارها با استفاده از گازهای شیمیایی به سربازان و غیرنظامیان ایرانی حمله کرد و بدون اینکه از سوی جامعه جهانی مورد بازخواست و مجازات قرار گیرد.

بقائی روز شنبه و در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس تاکید کرد که «۳۸ سال پس از آن جنابت، ایرانیان همچنان خواستار روشن شدن حقیقت و اجرای عدالت درباره کسانی هستند که رژیم صدام را به سلاح شیمیایی مجهز کردند».

او با اشاره به این موضوع که «آلمان، بریتانیا، آمریکا و هلند هر یک به نحوی در توسعه برنامه سلاح شیمیایی عراق نقش داشتند»، نوشت: نقش شرکت‌های آلمانی در برنامه تسلیحات کشتار جمعی عراق بسیار قابل‌توجه بوده و دولت ‎آلمان به‌طور فعال از این موضوع آگاهی داشته است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران تاکید کرد: آلمان باید مسئولیت قانونی و اخلاقی خود را با افشای حقیقت درباره نقشش در برنامه سلاح‌های شیمیایی عراق بپذیرد.

بقائی در پایان نوشت: مطالبه ایرانیان برای حقیقت و عدالت، کمرنگ نخواهد شد، چرا که ‎جنایات جنگی و ‎جنایت علیه بشریت مشمول مرور زمان نمی‌شوند.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه