گزارش العالم

پیام حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار چه بود؟ + فیلم

يکشنبه 8 تير 1404 - 09:59

دکتر هادی افقهی، دیپلمات سابق ایرانی – که از چهال سال پیش در حوالی میدان آزادی تهران زندگی می کند – گفت که تا حالا چنین حضور مردمی پرشکوهی را به چشم ندیده است.

العالم - ایران

افقهی در گفت وگو با شبکه العالم خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های بارز این حضور، یکدستی و اتحاد مردم بود. مردم همه یکدل و یکصدا در این مراسم شرکت کرده بودند؛ واقعاً رویدادی شگفت‌انگیز بود، همه خیابان‌ها، پیاده‌روها، کوچه‌ها و خیابان‌های فرعی مملو از جمعیت بود. زبان از توصیف این صحنه ناتوان است.

افقهی تصریح کرد این صحنه پیام های متعددی در دل خود دارد، از جمله پیامی برای دوستان: جمهوری اسلامی ایران با وجود شهادت فرماندهان ارشد و دانشمندان هسته ای و حمله نظامی به زیرساخت های نظامی و تأسیساتی و شهادت جمعی از شهروندان بی دفاع، پابرجاست.

دشمنان صهیونیستی و آمریکایی و سازمان‌های جاسوسی که در حرکت تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران همدست شده بودند، تصور می‌کردند که به محض وقوع اولین حمله، فرماندهان و رهبران سیاسی رده اول سقوط می‌کنند یا ترور می شوند. به هر حال، هدف مسئله هسته‌ای نبود، بلکه سرنگونی حکومت بود که از سالها پیش برای آن برنامه ریزی کرده بودند.

وی گفت: دومین پیام خطاب به دشمنان بود با این مضمون که این همان ایرانی است که شما نه حکومتش را شناخته اید و نه مردمش و نه نیروهای مسلحش را. شاید برخی مردم با برخی سیاست های نظام اعم از اصولگرایانه یا اصلاح طلبانه مسأله داشته باشند اما همگی به خیابان آمدند شهدای خود را تشییع کردند.

افقهی می گوید پیام سوم هم خطاب به دشمنان است: تصور نکنید کرده اید که با این حملات و تحریم‌های اقتصادی و این جنگ پیچیده چندوجهی - شناختی، حسی، تبلیغاتی، رسانه‌ای، پروپاگاندا، شایعات و ارعاب – می توانید ایران را با جنگ روانی به زانو دربیاورید زیرا زمانی که ایران آماده جنگ نبود، شما تمام توان و امکانات خود را به کار گرفتید، حال که ایران آماده است چه کاری از دستتان برمی آید.

افقهی در پایان گفت : این مراسم و چنین حضور مردمی پاسخی است به ترفندهای روانی دشمن و عنصری بازدارنده در برابر همه شایعه‌های موجود و نوعی همه‌پرسی برای نظام است. کدام همه پرسی می‌تواند تا این حد جامعه بین الملل را متقاعد کند.

پربیننده ترین خبرها