تظاهرات در انگلیس علیه کاهش حمایت از نیازمندان برای افزایش بودجه نظامی

سه شنبه 10 تير 1404
14:40
تظاهرات در انگلیس علیه کاهش حمایت از نیازمندان برای افزایش بودجه نظامی
درپی روی کار آمدن «کی‌یر استارمر» نخست وزیر انگلیس، اعتراضات به سیاست تبعیض‌آمیز دولت او علیه گروه‌ها و اقشار آسیب‌پذیر از جمله کاهش حمایت از بیماران و معلولان به منظور تقویت بودجه نظامی رو به افزایش است.

العالم - اروپا

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم از لندن، در حالی که پارلمان انگلیس آماده رأی گیری در مورد لایحه ای می شود که هزاران فرد دارای معلولیت را از حقوق خود محروم می کند، معترضان امروز تجمع کردند تا مخالفت خود را با افزایش بودجه نظامی به زیان سیستم مراقبت های اجتماعی ابراز کنند.

براساس این سیاست دولت انگلیس، بیش از ۷۰ هزار نفر ممکن است کمک های دریافتی را از دست بدهند و کمک ها به صدها هزار نفر نیز سالانه کاهش خواهد یافت.

"جان مک‌دونالد" نماینده پارلمان انگلیس از حزب کارگر در حاشیه این تجمع به خبرنگار العالم گفت: «ما اینجا هستیم زیرا قطع کمک‌ها به قیمت جان افراد نیازمند در ازای تقویت بودجه تسلیحاتی را نمی پذیریم. این تصمیم، همانطور که در گذشته اتفاق افتاد، جان آنها را تهدید می‌کند. ما در تلاشیم تا دولت را برای تجدیدنظر تحت فشار قرار دهیم، اما از مخالفت دولت نگرانیم و خواهیم دید که مردم بهای آن را با از دست دادن جان خود خواهند پرداخت.»


به گفته خبرنگار العالم، خشم عمومی در انگلیس نه تنها به خاطر کاهش کمک‌ها به نیازمندان بلکه به خاطر نوع هزینه کرد وجوه جمع آوری شده از این راه است.

در حالی که غیرنظامیان در غزه روزانه بمباران می‌شوند، معترضان در انگلیس معتقدند که دولت این کشور کمک‌های مالی را از اقشار آسیب‌پذیر کسر می‌کند تا هزینه جنگ‌ها بویژه مسلح کردن اسرائیل را تامین کرده و بپردازد.

یکی از معترضان در حاشیه این تجمع به خبرنگار العالم گفت: «ما خشمگین هستیم و اینکه بخشی از این جنایت باشیم را نمی پذیریم. بخش زیادی از کمک‌هایی که مردم برای زنده ماندن به آن وابسته‌اند، قطع شده است و آنها همچنان به کاهش حمایت‌های بهداشتی و اجتماعی ادامه می‌دهند.»

خبرنگار العالم گفت: در یک تحول خطرناک، دیوان عالی انگلیس امروز حکم داد که صادرات قطعات یدکی جنگنده های اف-۳۵ به سرزمین های اشغالی، باوجود شواهدی مبنی بر استفاده از آنها در بمباران غیرنظامیان، قانونی است.

معترضان این تصمیم را لکه ننگی بر دستگاه قضایی انگلیس توصیف کردند و گفتند: «هرکسی که قاتل را مسلح کند، شریک جرم است».

به گفته خبرنگار العالم، در یک لحظه سرنوشت‌ساز در برابر پارلمان انگلیس، اولویت‌های دولت در حال تغییر است. دولت به جای حمایت از افراد دارای معلولیت، کمک‌ به آنها را برای تأمین مالی جنگ قطع می کند و دادگاه انگلیس نیز به جای محکوم کردن قتل و کشتار، در حال تصویب قانونی برای مسلح کردن کسانی است که امروز کودکان غزه را بمباران می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند