قرقاش: حل مشکلات منطقه با راهکار سیاسی میسر است

شنبه 14 تير 1404
14:34
قرقاش: حل مشکلات منطقه با راهکار سیاسی میسر است مشاور رئیس امارات بار دیگر تاکید کرد که راهکار مشکلات و بحران های منطقه، نظامی نیست بلکه باید به دیپلماسی و راهکار سیاسی توجه شود.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش النشره، «انور قرقاش» گفت: اوضاع منطقه بحرانی و زخم های آن هنوز باز است و بادهای رویارویی از هر سو می وزد. خروج از این بحران‌ها با راهکار نظامی میسر نمی شود بلکه حکمت، دیپلماسی و گفت‌وگوی منطقه ای راهکار آن است.

وی افزود: ما به چشم انداز سیاسی نیاز داریم که به حاکمیت احترام بگذارد و صلحی پایدار مبتنی بر عدالت را بنا نهد و ثبات و شکوفایی به ارمغان بیاورد.

این در حالی است که روز گذشته اعلام شد «یائیر لاپید» عضو کنست و رئیس مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی در سفری کوتاهی به ابوظبی با شیخ «محمد بن زاید» رئیس امارات متحده عربی و شیخ «عبدالله بن زاید» وزیر امور خارجه این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

در بیانیه‌ای که از سوی «لاپید» صادر شد، آمده است که در این دیدارها که در کاخ ریاست امارات متحده عربی برگزار شد طرفین درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌وگو و بر اهمیت بازگرداندن همه اسیران صهیونیست در غزه تاکید کردند.

بر اساس این گزارش، لاپید در طول این سفر مصاحبه‌ای با شبکه اسکای نیوز عربی انجام داد و در این مصاحبه از جهان عرب خواست تا حماس را برای پیشبرد توافق بازگشت اسیران صهیونیست در غزه، تحت فشار قرار دهند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی