شیخ حنینه: امام حسین(ع) تجلی پیام الهی و اسلام جهانی است+فیلم

دوشنبه 16 تير 1404
09:55
رئیس هیئت امنای مجمع علمای مسلمان در لبنان، تأکید کرد که امام حسین(ع) در طول تاریخ از سوی دو جناح امت اسلامی ــ چه از جانب برخی اهل سنت و چه شیعیان ــ مورد ظلم فراوان قرار گرفته است.

العالم ـ لبنان

شیخ غازی حنینه، رئیس هیئت امنای مجمع علمای مسلمان در لبنان، تصریح کرد که هر کس بخواهد امام حسین(ع) را محدود به مذهب خاصی کند، به ایشان ظلم کرده، زیرا حسین(ع) نمادی وحدت‌بخش وفراگیر برای تمام امت اسلام است.

شیخ حنینه با استناد به حدیث پیامبر اکرم(ص) که فرمودند:«حسین از من است و من از حسین هستم.»؛ تصریح کرد که منش امام حسین(ع) بیانگر تجلی پیام الهی، سنت اصیل محمدی و اسلام جهانی است.

وی خاطرنشان کرد که اتحاد مسلمانان ــ اعم از اهل سنت و شیعه ــ حول محور امام حسین(ع) امروزه، علیرغم تلاش برخی برای القای این تصور که ایشان متعلق به فرقه یا مذهب خاصی است، نشان می‌دهد که خداوند اراده کرده است تا حسین(ع) نمادی برای همه‌ی مسلمانان و حتی تمام بشریت باشد. چرا که جدش رسول الله(ص) برای همه‌ی مردم مبعوث شد، همان‌گونه که خداوند در (سوره انبیاء آیه ۱۰۷) می‌فرماید: «و ما تو را جز رحمتی برای جهانیان نفرستادیم» و نیز (سوره انعام آیه ۹۰) که می‌فرماید: «این [قرآن] جز تذکری برای جهانیان نیست».

این عالم دینی با تفسیر حدیث پیامبر(ص) که می‌فرمایند«حسین از من است و من از حسین هستم» افزود، این بدان معناست که پیام دعوت به قیام و موضع امام حسین(ع) ماهیتی جهانی دارد. بنابراین همبستگی کنونی امت اسلام حول واقعه کربلا در حقیقت تحقق اراده و مشیت الهی است.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت متفاوت کشورهای اسلامی تصریح کرد: امروز شاهدیم در کشورهایی مانند لبنان، عراق و یمن - که مردم امکان بیان آزادانه عقاید خود را دارند - موج عظیم مردمی حول محور امام حسین(ع) شکل گرفته، در حالی که در مقابل، ملت‌هایی تحت ستم و استبداد، حتی از برپایی نمادهای ساده ارادت به سیدالشهدا(ع) محروم هستند. این دقیقاً بازتاب همان شرایطی است که امام حسین(ع) در مقابلش ایستاد و جان پاک خود و یارانش را فدا کرد.

شیخ حنینه در پایان با بیان نتیجه‌گیری تاریخی تأکید کرد: وقتی ما مسلمانان با وجود تنوع مذاهب، در موضعی واحد در کنار امام حسین(ع) می‌ایستیم، در حقیقت همان موضعی را تجلی می‌بخشیم که پیامبر اکرم(ص) هنگام دریافت خبر غیبی واقعه کربلا از زبان جبرئیل امین اتخاذ فرمودند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن