رژیم صهیونیستی ۳ شهروند سوری از جمله یک نوجوان را در قنیطره ربود 

دوشنبه 16 تير 1404
22:40
رژیم صهیونیستی ۳ شهروند سوری از جمله یک نوجوان را در قنیطره ربود  نیروهای رژیم صهیونیستی با حمله به روستاهای "الدوایه" و "عین الزیتون" در حومه قنیطره واقع در جنوب سوریه، سه شهروند سوری از جمله یک نوجوان ۱۴ ساله را ربودند.

العالم – سوریه

منابع محلی اتهامات ساختگی صهیونیستها به این افراد مبنی بر وابستگی به مقاومت مردمی را رد کرده و از سکوت مقامات حاکم بر این کشور انتقاد کردند.

باتوجه به اظهارات شاهدان عینی ، نیروهای اشغالگر صهیونیستی روز گذشته در عملیاتی غیرقانونی، سه شهروند سوری را در مناطق مرزی قنیطره ربودند. در میان ربوده شدگان، یک نوجوان ۱۴ ساله نیز حضور دارد که هیچ سابقه یا اتهام ثابت شده ای علیه وی وجود ندارد.

یکی از اهالی منطقه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد: "رژیم اشغالگر صهیونیستی به این شهروندان بیگناه اتهام وابستگی به مقاومت مردمی را زده است، در حالی که این ادعاها کاملاً بی اساس است."

وی با انتقاد از عملکرد حاکمان جدید سوریه افزود: "متأسفانه تاکنون هیچ اقدامی از سوی دولت،ویا نهادهای سیاسی یا سازمان های مدنی برای آزادی این شهروندان به ویژه نوجوان ۱۴ ساله انجام نشده است."

گفتنی است این اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در ادامه سیاستهای خصمانه این رژیم علیه مردم سوریه و مقاومت در مناطق مرزی صورت گرفته است.

تحلیلگران معتقدند صهیونیستها با این اقدامات غیرانسانی به دنبال ایجاد رعب و وحشت در میان مردم مناطق مرزی هستند.

تاکنون نهادهای حقوق بشری و سازمان های بین المللی نسبت به این اقدام غیرقانونی رژیم صهیونیستی سکوت اختیار کرده اند که این موضوع نشان دهنده معیارهای دوگانه جامعه جهانی در برخورد با جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد