درخواست عفو بین‌الملل از الجولانی برای انتشار نتایج تحقیقات کشتار مناطق ساحلی

چهارشنبه 18 تير 1404
17:04
درخواست عفو بین‌الملل از الجولانی برای انتشار نتایج تحقیقات کشتار مناطق ساحلی سازمان عفو بین‌الملل از «ابومحمد الجولانی» ملقب به «احمد الشرع» رئیس دولت موقت سوریه خواست تا گزارش کامل کمیته حقیقت‌یاب تشکیل شده برای بررسی وقایع «خونین» ماه مارس گذشته در مناطق ساحلی این کشور را منتشر و مسئولان آن را مجازات و حقوق قربانیان و خانواده هایشان را تضمین کند.

العالمسوریه

«کریستین بکرل» معاون مدیر برنامه خاورمیانه و شمال آفریقا در عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای گفت که الشرع «باید متعهد به انتشار یافته‌های کامل تحقیقات کمیته حقیقت‌یاب در مورد وقایع مناطق ساحلی شود.»
بکرل تأکید کرد که «بازماندگان و خانواده‌های قربانیان حق دارند بدانند چه اتفاقی افتاده، چه کسی مسئول بوده و مقامات برای دستیابی به عدالت چه اقداماتی انجام خواهند داد».
وی افزود: «فقط تحقیقات مستقل و بی‌طرفانه می‌تواند به محاکمه های عادلانه و معتبر منجر شود.»
این مقام عفو بین‌الملل تأکید کرد که «قربانیان و عموم مردم حق دارند از نوع روش‌ و نتیجه‌گیری نهایی کمیته مطلع شوند».
وی همچنین خواستار «جبران موثر خسارت به بازماندگان و خانواده‌های آسیب‌دیده» شد.
این سازمان خاطرنشان کرد: در پی این وقایع، الشرع متعهد شده بود که عاملان این وقایع را «منصفانه و بدون اغماض» پاسخگو کند.
بکرل افزود: «اکنون زمان اجرای این وعده و نشان دادن تعهد مقامات سوریه به جلوگیری از هدف قرار دادن جوامع به دلایل دینی یا سیاسی فرا رسیده است.»
وی گفت: «تضمین حقیقت، عدالت و غرامت برای علوی‌ها و سایر اقلیت‌هایی که مورد تعدی قرار گرفته‌اند، بخش اساسی پایان دادن به فرار از مجازات و جلوگیری از موارد مشابه آینده است.»

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد