آخرین جزئیات از عملیات در کرانه باختری و شهادت دو جوان فلسطینی

پنج‌شنبه 19 تير 1404
21:05
آخرین جزئیات از عملیات در کرانه باختری و شهادت دو جوان فلسطینی خبرنگار شبکه العالم در رامالله گزارش داد که دو جوان فلسطینی در منطقه «غوش عتصیون» واقع در شمال الخلیل، با سلاح سرد به یک افسر امنیتی رژیم صهیونیستی حمله کردند که در پی آن، این افسر کشته شد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گفته فارس الصرفندی، این دو جوان که از استان الخلیل بودند، به مجتمع شهرکسازی «غوش عتصیون» و فروشگاه معروف «رامی لوی» وارد شدند و با چاقو به افسر امنیتی صهیونیستی حمله کرده و سلاح او را به دست آوردند. سپس با استفاده از همان سلاح، به سوی شهرکنشینان و نیروهای نظامی حاضر در محل تیراندازی کردند که به گفته منابع اسرائیلی، تعدادی از آنها زخمی شدند.

پس از این درگیری، نیروهای رژیم صهیونیستی با شلیک مستقیم به این دو جوان، آنها را به شهادت رساندند. هم‌اکنون، نیروهای اشغالگر محدودیت‌های شدید تردد در اطراف «غوش عتصیون» اعمال کرده و ورودی‌های شهرهای الخلیل و بیت‌لحم را مسدود نموده‌اند.

بر اساس این گزارش، در این حادثه دو جوان فلسطینی به شهادت رسیدند، یک مأمور امنیتی صهیونیستی کشته و چهار نظامی دیگر زخمی شدند که وضعیت یکی از آنها وخیم گزارش شده است.

عملیات در رامه و شهادت یک جوان فلسطینی

در ادامه درگیری‌ها، نیروهای اشغالگر به شهر «رامه» در نزدیکی جنین یورش بردند. ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است که یک جوان فلسطینی قصد حمله با چاقو به یکی از افسران حاضر در عملیات را داشته که در نتیجه، با تیراندازی نیروهای اسرائیلی به شهادت رسید.

گسترش عملیات نظامی در کرانه باختری

خبرنگار العالم تأکید کرد که رژیم صهیونیستی از زمان عملیات «دیوار دفاعی» در سال ۲۰۰۲، بزرگ‌ترین عملیات نظامی خود در کرانه باختری را طی دو هفته گذشته انجام داده است. این عملیات با حضور گسترده شهرکنشینان مسلح که در الخلیل سازماندهی شده و در سراسر کرانه باختری مستقر شده‌اند، همراه بوده است. با این حال، این اقدامات نتوانسته از مقاومت فلسطینی‌ها در برابر اشغالگران جلوگیری کند.

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه