رئیس جمهور برزیل در واکنش به تهدیدهای ترامپ: تو کلانتر جهان نیستی!

جمعه 20 تير 1404
10:14
رئیس جمهور برزیل در واکنش به تهدیدهای ترامپ: تو کلانتر جهان نیستی!
لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل، در واکنش به تهدیدهای تجاری ترامپ و حمایت او از بولسونارو گفت: «ترامپ فکر نکند که به عنوان کلانتر جهان انتخاب شده است؛ اینجا در برزیل ما برزیلی‌ها سر کار هستیم.» این واکنش بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشته است.

العالم - آمریکا

در پی اظهارات مداخله‌جویانه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در حمایت از ژائیر بولسونارو، رئیس‌جمهور پیشین برزیل، لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور فعلی این کشور واکنشی تند و صریح نشان داد. ترامپ اخیراً تهدید کرده بود در صورت محاکمه بولسونارو، تعرفه ۵۰ درصدی بر کالاهای وارداتی از برزیل وضع خواهد کرد.

لولا داسیلوا در پاسخ به این موضع‌گیری تهدیدآمیز گفت: «ترامپ فکر نکند که به عنوان کلانتر جهان انتخاب شده است. اگر کمی برزیل را می‌شناخت بیشتر به ما احترام می‌گذاشت. او رییس‌جمهور آمریکاست و هر کاری دلش می‌خواهد می‌تواند در آمریکا انجام دهد، اما اینجا در برزیل ما برزیلی‌ها سر کار هستیم.»

این اظهارات رئیس‌جمهور برزیل در دفاع از حاکمیت ملی و استقلال قضایی کشورش بیان شد و نشان‌دهنده موضع شفاف دولت برزیل در قبال فشارهای خارجی است.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه