رسوایی اخلاقی در یگان امنیتی زندان‌های رژیم صهیونیستی بیداد می کند

شنبه 21 تير 1404
07:54
رسوایی اخلاقی در یگان امنیتی زندان‌های رژیم صهیونیستی بیداد می کند
رسوایی اخلاقی یکی از فرماندهان ارشد یگان ویژه ضد شورش و عملیات زندان‌های رژیم صهیونیستی رسانه‌ای شد.

العالم _ فلسطین اشغالی

پایگاه خبری نیوز وان اعلام کرد، به فرماندهی یگان نحشون واحد عملیات و سرکوب زندان‌های اسرائیل خبر رسیده است که یکی از افسران بلندپایه این یگان به یکی از نگهبانان زیر دستش تجاوز کرده و این نگهبان زن را برای مدتها مورد تعرض و آزار قرار داده است.

به نوشته این رسانه عبری زبان، ماجرا زمانی فاش شد که یکی از افسران ارشد برای نجات از اقدامات تادیبی و اخراج این مسئله را افشا کرد و گفت، وی قربانی یک توطئه شده است چون متوجه این رابطه از یک سو و موجی از سرقت‌ها و اختلاس‌ها درون این یگان شده است.

در ادامه این گزارش آمده است، تحقیقات اولیه صورت گرفته صحت این رسوایی را تایید و تاکید شده است که فرمانده ارشد با یکی از نگهبانان زن 31 ساله که متاهل و همسرش نیز از نیروهای پلیس است ارتباط داشته و دلایل کافی برای تایید این امر و اتخاذ تدابیر اداری علیه آنها به دست آمده است.

گفتنی است واحد نخشون یکی از واحدهای عملیاتی و سرکوبگر در زندان‌های رژیم صهیونیستی است که علاوه به عنوان نیروی واکنش سریع در داخل زندان عمل کرده و در عین حال زندانیان را در زمان‌های نقل و انتقال خارج از زندان همراهی می‌کند، همچنین در امر تامین امنیت زندان هم مشارکت دارد.

این رسانه عبری زبان اشاره‌ای به زندانی که این رسوایی در آن رخ داد یا درجه افسر مربوطه نکرده است.

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه