گزارش العالم از مراسم بزرگداشت شهید حاج رمضان در تهران +فیلم

شنبه 21 تير 1404 - 09:32

به گزارش العالم، مراسم یادبود شهید سرلشکر محمد سعید ایزدی معروف به «حاج رمضان» در تهران با حضور فرمانده مقامات لشکری و کشوری برگزار شد.

العالم - ایران

خبرنگار العالم در تهران گزارش داد که علی لاریجانی، مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی، در مراسم بزرگداشت سرلشکر شهید محمد سعید ایزدی در تهران که با حضور فرمانده کل نیروهای مسلح ایران، سرلشکر عبدالرحیم موسوی، و فرمانده نیروی قدس، سرلشکر اسماعیل قاآنی جمعه ۲۰ تیرماه برگزار شد، تأکید کرد که آینده خاورمیانه، برخلاف آنچه ترامپ آرزو می‌کند، آینده مقاومت و استقلال است.

علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب در سخنرانی خود تاکید کرد: «فکر می کنند با سر و صدا و قلدری می‌توانند یک خاورمیانه جدید بسازند، اما واقعیت این است که به برکت خون شهدا یک خاورمیانه مقاوم در حال شکل‌گیری است.»

وی بیان کرد: این روز ها هم تلخی‌های زیادی برای ملت ایران دارد و هم توفیقات زیادی. از دست دادن مجاهدینی مثل حاج رمضان بسیار سخت است. این‌ها شخصیت ممتازی بودند که عمر خود را صرف خدمت به مردم فلسطین کردند. به این سادگی این شخصیت‌ها تربیت نمی‌شوند.

رئیس سابق مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: «شهدای دیگر ما که در این روزها توسط شنیع‌ترین افراد به شهادت رسیدند، در نهاد خود شخصیت‌های یکتایی بودند مانند شهید رشید و شهید باقری. یکی از این شخصیتها شهید رمضان است. ایشان هم از نظر شخصیتی فردی ممتاز و از نظر روحی بسیار مقاوم و کم سخن اما فعال در کار خود بود خدمات بسیار زیادی انجام داد اما جنس کار طوری بود که نمی‌شد علنی شود.»

«عبدالرحیم موسوی» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در گفتگوی اختصاصی به خبرنگار العالم گفت: «او واقعاً مرد بزرگی بود. هرچند به نظر می‌رسد ما اکنون او را از دست داده‌ایم، اما من مطمئنم که خون این شهید، ان‌شاءالله، در رسیدن به هدف مقدسی که سال‌ها برای آن تلاش کرده بود، مؤثرتر خواهد بود.»

سردار «احمد وحیدی» مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفتگو با خبرنگار العالم گفت: «سیاست‌های شومی برای محو آرمان فلسطین دنبال شد اما مردم فلسطین در این مسیر استوار ایستادند و شهید رمضان با افتخار و اخلاص نقش برجسته‌ای در پیشبرد آن ایفا کرد.»

«هادی طحان نظیف» سخنگوی شورای نگهبان نیز در مصاحبه با شبکه خبری العالم گفت: «مردم ایران نه تنها از آرمان فلسطین عقب نشینی نخواهند کرد بلکه به خواست خدا با قدرت و عزم بیشتری به حمایت از این آرمان ادامه خواهند داد. ما در این راه شهدای زیادی تقدیم کردیم. آنها در واقع مزد زحمات خود را گرفتند و به درجه رفیع شهادت نائل شدند.»

معصومه نگراوی،خبرنگار شبکه خبری العالم در پایان این گزارش این مسئله را یاد آور شد که سرلشکر محمد سعید ایزدی، معروف به حاج رمضان، نام بزرگ‌مردی است که در وجود اشغالگران ترس و واهمه انداخت و زندگی خود را وقف دفاع از میهن و آرمان‌های ملت به ویژه مبارزه برای آرمان فلسطین کرد. وی مسئول امور فلسطین در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و به همین دلیل در میان فلسطینی‌ها و لبنانی‌ها با لقب حاج رمضان شناخته می‌شد.

حاج رمضان با شهادت از این دنیا رفت و کارنامه‌ای پرافتخار از مبارزه و وفاداری به آرمان فلسطین از خود بر جای گذاشت که در طول تاریخ جاودانه خواهد ماند.

پربیننده ترین خبرها