ادعای تکراری نتانیاهو: ایران باید تحت نظارت باشد

يکشنبه 22 تير 1404
07:53
ادعای تکراری نتانیاهو: ایران باید تحت نظارت باشد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بدون اشاره به خسارت‌های زیادی که این رژیم در جنگ با ایران متحمل شده است، در اظهاراتی غیرواقعی مدعی شد: تل‌آویو پیروزی بزرگی در برابر ایران به دست آورده است و این مسئله می‌تواند زمینه‌ساز رشد چشم‌گیری باشد و ما باید ایران را تحت نظارت شدید باقی نگه‌داریم.

العالم - ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونستی در مصاحبه با فاکس نیوز (رسانه حامی ترامپ) با تکرار ادعاهای همیشگی و سخنان تکراری، بار دیگر مدعی پیروزی در جنگ ۱۲ روزه شد.

او بدون کوچک‌ترین اشاره‌ای به خسارات سنگین رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران، گفت: ما باید ایران را تحت نظارت شدید باقی نگه‌داریم.

نتانیاهو که به عنوان جنایتکار جنگی در دادگاه لاهه محکوم شده است، همچنین به ترور دانشمندان هسته‌ای ایران در سال‌های گذشته اعتراف کرد و گفت: در گذشته دانشمندان هسته‌ای ایران را به قتل رسانده بودیم، اما آن‌ها به بزرگی دانشمندانی که در جنگ اخیر کشته شدند، نبودند.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم