صدراعظم آلمان: اقدامات اخیر اسرائیل در غزه غیرقابل قبول است

دوشنبه 23 تير 1404
04:44
صدراعظم آلمان: اقدامات اخیر اسرائیل در غزه غیرقابل قبول است فریدریش مرتس صدراعظم آلمان با انتقاد از طرح رژیم صهیونیستی برای جابجایی اجباری ساکنان نوار غزه به اردوگاهی در جنوب این منطقه، تاکید کرد: اقدامات اخیر (رژیم) اسرائیل در غزه غیرقابل قبول است.

مرتس در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی محلی با اشاره به طرح رژیم صهیونیستی برای ساخت اردوگاهی بر ویرانه‌های رفح، اظهار کرد: از آنچه که (رژیم) اسرائیل هفته‌هاست در غزه انجام می‌دهد، ناخشنود هستم.

صدراعظم آلمان همچنین خواستار افزایش کمک‌های بشردوستانه به غزه و دستیابی به یک راه‌ حل دیپلماتیک برای پایان جنگ در این منطقه شد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به نقش اروپا و آمریکا در ارائه راهکاری که در نهایت به راه حل دو دولتی منجر شود، تصریح کرد: فلسطینی‌ها حق دارند جایی برای زندگی داشته باشند.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، یسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام کرده بود که به ارتش این رژیم دستور داده است تا طرحی را برای جابجایی همه فلسطینی‌ها به منطقه‌ای موسوم به «شهر انسانی» که بر ویرانه‌های رفح در جنوب غزه ساخته شده است، آماده کند.

به گفته کاتس، کل جمعیت غزه در این منطقه نگهداری خواهند شد و از آنجا مجاز به مهاجرت به کشورهای دیگر خواهند بود.

0% ...

آخرین اخبار

مشخصات ۵ زیرساخت حیاتی آمریکا که می‌تواند هدف مشروع ایران شود


لبیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی


هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا در غرب عراق سقوط کرد


آغاز موج ۴۳ عملیات صادق ۴


سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد


ترامپ تیم ملی فوتبال ایران را هم تهدید کرد


تخت‌روانچی: ایران به کشتی‌ برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده است


لاریجانی: برق منطقه را نیم‌ساعته قطع می‌کنیم