حمله به سویداء؛ پاک‌سازی طایفه‌ای در سوریه

دوشنبه 23 تير 1404
18:12
حمله به سویداء؛ پاک‌سازی طایفه‌ای در سوریه سویداء (جنوب سوریه) بخشی از خشونت مهندسی‌شده در سوریه است؛ بازیگران مسلح با حمایت‌های پنهان، هرگونه ایستادگی مدنی یا ساختار مستقل را هدف قرار داده‌اند.

العالم-سوریه

سویداء بار دیگرمیدان جنگی تحمیلی شد؛ حمله‌ای سازمان‌یافته از سوی نیروهای فرقه‌گرا، با محوریت تحریرالشام، برای درهم‌شکستن مقاومت جامعه‌ی دروزی است.

کارشناسان معتقدند تحریرالشام با ادامه‌ی مسیر فرقه‌گرایانه، از کشتار علوی‌ها تا نفوذ در مناطق اقلیت‌نشین، به دنبال حذف جوامع مخالف ایدئولوژی خود است. همچنین اسرائیل با حملات هوایی به مواضع تحریرالشام، ظاهراً برای حمایت از غیرنظامیان، اما در واقع برای پیشبرد بی‌ثبات‌سازی و تجزیه‌ی نرم وارد شده است.

سخنگوی وزارت کشور سوریه در مصاحبه با الجزیره مباشر حملات ارتش صهیونیستی به سویدا را تکذیب کرد و گفت تاکنون هیچ حمله‌ای از سوی اسرائیل ارتش سوریه را در سویدا هدف قرار نداده است.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک