حماس: پیروزی مطلق در جنگ غزه توهم بزرگ نتانیاهو است

دوشنبه 23 تير 1404
19:13
حماس: پیروزی مطلق در جنگ غزه توهم بزرگ نتانیاهو است جنبش مقاومت اسلامی (حماس) امروز(دوشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد نتانیاهو دورهای مختلف پیشین مذاکرات را با شکست مواجه کرده و نمی‌خواهد به توافقی دست پیدا کند.

العالم-فلسطین اشغالی

در ادامه بیانیه حماس آمده است: رزمندگان ما وارد جنگ فرسایشی شده‌اند که هر روز با تاکتیک‌های میدانی ابتکاری جدید دشمن را غافلگیر کرده و ابتکار عمل را از آنان ربوده و محاسبات آنان را چار اختلال کرده‌اند و این با وجود آن است که اشغالگران از برتری هوایی و حجم آتش برخوردار هستند.

جنبش مقاومت فلسطین افزود: هر چه جنگ بیشتر ادامه پیدا کند ارتش اشغالگر در شن‌های متحرک غزه بیشتر فرو رفته و ضربات مقاومت بیشتر مشخص خواهد شد.

حماس تاکید کرد نتانیاهو جنایتکار و ارتش آن در جنگی بی‌فایده و بدون افق مشخص درگیر شده و ادامه آن تنها زندگی اسرا و نظامیان را تهدید نکرده بلکه نسبت به یک فاجعه استراتژیک برای این رژیم هشدار می‌دهد.

در این بیانیه همچنین آمده است: پیروزی مطلق که نتانیاهو آن را ترویج می‌کند یک توهم بزرگ برای پوشش دادن شکست‌های میدانی و سیاسی آن است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم


واکنش قاطع وزارت اطلاعات به شهادت مولوی گرگیج؛ خون شهید، چراغ راه وحدت ایران است


مطالبه مشترک تهران و آنکارا برای امنیت مرزها؛ تأکید بر انحلال شبکه‌های تروریستی پ.ک.ک و پژاک