کالاس: در نشست وزیران اروپایی درباره ایران، از جمله مذاکرات هسته ای گفتگو خواهد شد

سه شنبه 24 تير 1404
03:20
کالاس: در نشست وزیران اروپایی درباره ایران، از جمله مذاکرات هسته ای گفتگو خواهد شد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از نشست وزیران اتحادیه اروپا و همسایگان جنوبی در بروکسل گفت که در این نشست وزیران اروپایی درباره ایران، از جمله مذاکرات هسته ای گفتگو خواهد شد.

کایا کالاس پیش از نشست وزیران اتحادیه اروپا و همسایگان جنوبی در بروکسل به خبرنگاران گفت: در این جلسه درباره ایران، از جمله مذاکرات هسته‌ای و نگرانی‌های گسترده‌تر منطقه‌ای، بحث خواهد شد.

وی وضعیت بسیار وخیم در غزه را محکوم و تأکید کرد که «به همین دلیل باید شاهد بهبود واقعی اوضاع در منطقه باشیم.»

کالاس گفت: اگرچه هفته گذشته با اسرائیل در مورد ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه توافق حاصل شد، اما حرف به تنهایی کافی نیست.

وی ادامه داد: پذیرفتن روی کاغذ یک امر است، اما امردیگر این است که این توافق اجرا شود. ما در عمل پیشرفت کافی نمی‌بینیم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود که کامیون‌های امداد بیشتری اکنون وارد غزه می‌شوند، اما تأکید کرد که این تعداد «کافی نیست» و خواستار اجرای قوی‌تر توافق شد.

کالاس گفت: همه می‌خواهند شاهد بهبود وضعیت مردم در غزه باشند. این قطعاً سؤالی است که امروز خواهیم داشت.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن