ایران تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد

چهارشنبه 25 تير 1404
01:05
ایران تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع فلسطین را شدیداً محکوم کرد.

العالم - ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تشدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و کشتار بیش از 100 فلسطینی بی‌گناه طی 24 ساعت گذشته، از جمله ترور بزدلانه محمد فرج‌الغول عضو مجلس قانونگذاری فلسطین و علاء عزام قاری معروف فلسطینی و خانواده‌اش، ادامه محاصره غذایی و دارویی غزه و تحمیل گرسنگی و تشنگی بر ساکنان این باریکه - همزمان با بمباران چادرها و مراکز تجمع آوارگان- را جنایت جنگی بی‌رحمانه‌ای دانست که در راستای تکمیل طرح نسل‌کشی استعماری فلسطینیان صورت می‌گیرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با محکوم‌کردن اقدامات نمایشی و مزورانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در راه‌اندازی مراکزی تحت عنوان مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه و تبدیل این مراکز به تله‌ای برای قتل عام زنان و کودکان معصوم و گرسنه و تشنه، مسئولیت اخلاقی و حقوقی تک‌تک دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی خصوصا نهادهای متولی حقوق بشر و حقوق بشردوستانه را برای اقدام عاحل جهت توقف این جنایات خاطرنشان کرد.

بقائی تاکید کرد بی‌عملی و بی‌تفاوتی تحمیل‌شده از سوی حامیان و توجیه‌‌گران جنایات رژیم صهیونیستی در قبال جنایات ارتکابی در غزه، موجب عادی‌سازی شدیدترین نقض‌های حقوق بین‌الملل و سست‌شدن بنیان‌های مشترک حقوقی و اخلاقی میان ملت‌ها گردیده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر مسئولیت مستقیم حامیان رژیم صهیونیستی به‌ویژه آمریکا، آلمان و انگلیس در کشتار و نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری، تاکید کرد ادامه بی‌کیفرمانی رژیم اشغالگر در قبال قانون‌شکنی‌ها و جنایات شنیع ارتکابی در سرزمین‌های اشغالی عامل اساسی استمرار جنایات و جنگ‌افروزی آن است. بقائی خواستار اقدام جدی کشورهای منطقه و اسلامی برای توقف نسل‌کشی در فلسطین اشغالی شد.

0% ...

آخرین اخبار

جنین در محاصره دروازه‌های آهنین؛ انزوای فزاینده روستاها و شهرک‌های فلسطینی+فیلم


غرق شدن کشتی کانتینر بر متخلف در جنوب تنگه هرمز


ارتش یمن: آرامکو و فرودگاه ریاض را با موشک و پهپاد هدف قراردادیم


جزئیات حمله پهپادی به یک شناور صیادی در سیریک/ سه نفر زخمی شدند


گزارش العالم از ادامه پیشروی نیروهای یمنی در استان تعز+ فیلم


یک فروند نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد+فیلم


دکترین مقاومت و عواملی که باعث خروج آمریکا از عراق شد


درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن