تعطیلی بندر ایلات در نتیجه تداوم حملات ارتش یمن

پنج‌شنبه 26 تير 1404
03:17
تعطیلی بندر ایلات در نتیجه تداوم حملات ارتش یمن رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند شهرداری بندر اشغالی ام الرشراش (ایلات) تصمیم گرفته است که به دلیل حملات مکرر از یمن، فعالیت بندر این شهر را به طور کامل متوقف کند.

نیروهای مسلح یمن ساعتی پیش با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و مجاهدین عزیز آنها و در پاسخ به جنایت نسل‌کشی دشمن صهیونیستی علیه برادرانمان در نوار غزه، یگان موشکی نیروهای مسلح یمن یک عملیات نظامی بزرگ را با موشک بالستیک ذوالفقار علیه فرودگاه اللد (بن گوریون) در منطقه اشغالی یافا انجام داده است.

نیروهای مسلح یمن در این بیانیه‌ اعلام کرد که این عملیات به لطف خدا با موفقیت به هدف خود رسیده و باعث فرار میلیون‌ها نفر از صهیونیست‌های غاصب به پناهگاه‌ها و توقف ترافیک هوایی در این فرودگاه شده است.

این بیانیه می‌افزاید: یگان پهپادی نیروهای مسلح یمن هم سه عملیات نظامی با چهار پهپاد انجام داد. دو فروند از این پهپادها به سمت یک هدف نظامی صهیونیستی در منطقه نقب و دو فروند دیگر به سمت فرودگاه اللد و بندر اشغالی ام الرشراش (ایلات) شلیک شدند. این عملیات به لطف خدا با موفقیت به اهداف خود رسید.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز روز سه‌شنبه اعلام کرده بود که یک فروند پهپاد از خاک یمن به بندر اشغالی ام الرشراش (ایلات) شلیک شده و پدافند هوایی رژیم صهیونیستی با آن مقابله کرده است.

ارتش یمن طی نزدیک به دو سال گذشته در پشتیبانی از مردم نوار غزه و پاسخ به حملات تجاوزگرانه ارتش رژیم صهیونیستی به خاک یمن بر شدت حملات پهپادی و موشکی خود علیه اهداف صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی افزوده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم