گزارش العالم از حمله‌های اشغالگران به مساجد کرانه باختری +فیلم

پنج‌شنبه 26 تير 1404
12:37
مساجد در کرانه باختری به طور فزاینده‌ای در معرض حملات اشغالگران و شهرک‌نشینان قرار دارند، به طوری که وزارت اوقاف بیش از بیست حمله را در نیمه اول امسال ثبت کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

شادیه بنی شمسه خبرنگار العالم در کرانه باختری گزارش داد که این تخلفات شامل آتش زدن مساجد و یورش به آنها در حین نماز است که نگرانی گسترده‌ای را در مورد تأثیر این حملات بر هویت مذهبی و فرهنگی جامعه فلسطین ایجاد کرده است.

اشغالگران با این حملات در حقیقت قلب مردم در کرانه باختری را هدف می‌گیرند چراکه شنیدن صدای اذان از مناره‌ها و اقامه نماز برای مسلمانان قوت قلب است.

خبرنگار العالم افزود که اشغالگران تلاش می‌کنند هویت مذهبی مردم فلسطین را از بین برند چنانچه در این مدت مسجد النصر در نابلس به آتش کشیده شد و مساجد جنین و طولکرم ویران شدند. همچنین پخش اذان در مسجد ابراهیمی و همچنین ورود نمازگران به آن ممنوع است.

بر اساس گزارش‌های وزارت اوقاف در نیمه اول سال جاری، بیش از 20 مسجد در کرانه باختری مورد حمله‌های فراوان اشغالگران و شهرک‌نشینان قرار گرفته‌اند. این حملات شامل آتش‌سوزی، تخریب بخشی از مسجد، یورش دسته‌جمعی به مساجد، حمله به نمازگزان در خانه خدا هنگام اقامه نماز و هتک حرمت مساجد با شعارهای نژادپرستانه علیه هویت مقدس این مکان بوده است.

اشغالگران با این تجاوزگری‌ها در تلاشند نور خانه‌های خدا را خاموش کنند اما مساجد همچنان به عنوان مظهر قدرت اهل ایمان پابرجا هستند.

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران